Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Bestill gravstein enkelt på nett og spar penger

Å arrangere begravelse er dyrt i Norge, og gravsteinen utgjør ofte en stor del av kostnaden. Kjøper du gravsteinen på nettet kan du spare mye penger.

Å kjøpe gravsteinen på nettet kan ha store fordeler, men mange er ikke klar over at det en gang er et alternativ. Mester Grønn samarbeider med Gravstein Norge, som utviklet den første nettbutikken for gravstein i Norge allerede i 2011. Gravstein Norge har gjort det enkelt og rimelig å kjøpe en pen og verdig gravstein i topp kvalitet.

Pin itBestill gravstein på nett og spar penger.

Hvorfor bestille gravstein på nett

Det er mange fordeler knyttet til det å bestille gravstein på nett:

  1. Spar penger: Gravferd er dyrt i Norge og gravstein utgjør ofte en stor del av kostnadene knyttet til en begravelse. Produksjon av gravstein i høy kvalitet koster, men i mange tilfeller er det flere fordyrende mellomledd som gjør at prisen blir unødvendig høy. Ved å kutte fordyrende mellomledd har Gravstein Norge redusert prisene på gravstein av høy kvalitet betraktelig.
  2. Komponér gravsteinen i ro og fred: Når du bestiller gravstein på nettet kan du i ro og fred se på ulike modeller og alternativer – sammen med familie eller alene. Dette gir deg tid til å gjøre det valget som blir riktig for din familie – ikke det alternativet som gir en agent mest mulig provisjon. Gravstein Norge tilbyr personlig veiledning ved behov og mulighet for å lage modeller tilpasset den enkeltes ønsker.
  3. Visualisér gravsteinen ferdig dekorert: Gravstein Norge har utviklet et komponeringsverktøy hvor du enkelt kan visualisere inskripsjon, ornamenter og annen pynt på gravsteinen. Dette gjør prosessen med å finne ut hva man liker mye enklere.

Slik bestiller du gravstein på nett

  1. Velg modell og tilbehør: Se på gravsteiner i ro og fred uten press fra salgsagenter.
  2. Legg inn en uforpliktende bestilling på nettet og bli kontaktet med personlig oppfølging slik at alt blir slik dere ønsker.
  3. Graveringsskisse: Gravstein Norge tegner og sender dere graveringsskisser som viser presise posisjoner på tekst og ornamenter. Dere kan be om endringer til dere er fornøyde.
  4. Bekreft bestillingen: Først når dere er fornøyde godkjenner dere skissen og bestillingen blir bindende.
  5. Gravsteinen blir hugget, gravert og montert på kirkegården.
  6. Faktura blir sendt først når steinen er montert, så du kan være trygg på at du får levert det som er bestilt.

Bestill gravstein trygt og enkelt her

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00