eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Pyntet til jul hos Frelsesarmeen

Gatehospitalet i Oslo er et helse- og omsorgstilbud for rusmiddel-avhengige som drives av Frelsesarmeen. Denne uken fikk de besøk av Mester Grønn som pyntet til jul.

Gatehospitalet er et helse- og omsorgstilbud til rusmiddelavhengige som har store og sammensatte helseproblemer. Mange av brukerne har vonde minner i forbindelse med julen, noe som gjør at det må pyntes med varsomhet. Dagen etter at vi pyntet lokalene til Gatehospitalet kom Statsminister Erna Solberg på besøk til gatehospitalet, og ble både imponert og rørt over det arbeidet Gatehospitalet gjør for brukerne.

For Frelsesarmeen er det viktig å skape en god ramme om julen. Det fokuseres derfor på å skape en varm og stemningsfull jul som gir gode opplevelser og minner for brukerne. Tiltakene til Frelsesarmeen gjør sitt aller beste med de midlene de har. De må prioritere det viktigste; blomster og pynt står derfor langt ned på listen. Det er en luksus de ikke kan unne seg i særlig stor grad.

Dette er fjerde året vi i Mester Grønn pynter 5 av Frelsesarmeens tiltak til jul. I tillegg til Gatehospitalet i Oslo er det pyntet i lokaler i Tromsø, Kristiansund og på Gjøvik. Frelsesarmeen har forskjellige tilbud til mennesker med forskjellige behov og som gjerne faller utenfor andre hjelpetiltak. Tilbudene som tilbys kan være utdeling av mat og klær, eller en samtale med et vennlig menneske.

– Det var spesielt hyggelig å se barnas reaksjon på all pynten da vi pyntet hos Frelsesarmeen i Trondheim, sier Linda fra Mester Grønn Moholt. Og det er nettopp barna og brukerne som er i fokus når tiltakene pyntes.

Mester Grønn og Frelsesarmeen

Mester Grønn og Frelsesarmeen har hatt et langt og godt samarbeid, hvor overskuddet av posesalget i Mester Grønn butikkene går til Frelsesarmeens arbeid. Noe som tilsvarer omtrent en million kroner til Frelsesarmeens ulike prosjekter hvert år. På diskene i alle våre butikker er også Frelsesarmeens innsamlingsbøsser et fast innslag, slik at de som ønsker kan gi et ekstra bidrag.

Vi vet at den tiden vi investerer blir verdsatt, og det er hyggelig å vite at vårt bidrag og våre blomster kan bety noe spesielt. Den årlige begivenheten er også høyt skattet av de ansatte i Mester Grønn – følelsen av å bidra med noe meningsfylt gjør oss både ydmyke og takknemlige.

Med ønske om en jul med omtanke!

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00