Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Delta i VM-konkurranser og vinn fine premier

Mester Grønn er stolt sponsor av kvinnelandslaget i langrenn. Vi gleder oss enormt til Ski VM i Seefeld og heier litt ekstra på skijentene. Delta i VM-konkurransene våre og vær med i trekningen av fine premier.

Konkurransene er avsluttet

Ski-VM er over for denne gang og det er også VM-konkurransene våre. Vi har trukket mange heldige vinnere som har vunnet alt fra VM-luer til skidresser fra VM-kolleksjonen. Du kan se navnet på vinnerne ved å gå inn på konkurranse-lenkene lenger ned.

Pin itTherese Johaug er klar for VM. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Delta i konkurransen før Ski-VM

Gjett hvor mange medaljer Norge får under Ski-VM i Seefeld og vær med i trekningen av langrennsjakke, bukse og lue fra VM-kolleksjonen til en verdi av 3500 kroner. Frist for å delta er onsdag 20. februar. Vinnerne kåres mandag 4. mars.

Delta her: Konkurranse før Ski-VM

Konkurranse under Ski-VM

Når startskuddet for Ski-VM i Seefeld går setter vi i gang en ny VM-Quiz. Ved å svare på 10 enkle spørsmål om langrenn og Mester Grønn kan du bli med i trekningen av langrennsjakke, bukse og lue fra VM-kolleksjonen til en verdi av 3500 kroner. Vinnerne kåres mandag 4. mars.

Delta her: Mester Grønn VM-Quiz

Du kan vinne langrenssjakke, bukse og lue fra VM-kolleksjonen.

Tilbud på Skijentenes favorittbukett

I samarbeid med skijentene har vi laget en egen blomsterbukett som vil være i salg under hele VM i Seefeld. Den har fått navnet Skijentenes favoritt. Vi feirer Ski-VM med tilbud på Skijentenes favoritt til kr. 200,- (før fra 250,-). Nord-Norge 250,- (før 320,-). Tilbudet gjelder fra 21. februar – 3. mars.

Stoltere sponsor skal du lete lenge etter. Garantert.

Pin itVi feirer Ski-VM med 20 % rabatt på Skijentenes favorittbukett.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00