Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Feirer 35 år med kontinuerlig vekst

Mester Grønn har hatt 35 år med vekst – nå satser brødrene Erling og Ola Ølstad på nye suksessår.

Brødrene Erling og Ola Ølstad startet Mester Grønn med to tomme hender og et utsalg av Yuccapalmer på Dyrskuen tidlig på 80-tallet. Første butikk ble etablert på Herkules i Skien i 1983, og siden det har de bygget sten på sten – og blitt belønnet med årlig vekst i 35 år.

Pin itMester Grønn eventyret startet med to tomme hender og et utsalg av Yuccapalmer på Dyrskuen tidlig på 80-tallet.

1. pinsedag inviterte de alle ansatte til stor jubileumsfest. De bød på en festaften med artister og underholdning.

– Uten de ansatte hadde vi ikke vært der vi er i dag, sier Erling og Ola. Vi har hatt mange medarbeidere med oss nesten siden vi startet. Det har vært uvurderlig. Stabilitet med medarbeidere som kjenner bedriften ned til minste detalj, og bredde i kunnskap og forståelse for produktet blomster og planter, har gjort oss til Norges ledende blomsterkjede.

Pin it1. pinsedag ble alle ansatte invitert til stor jubileumsfest med artister og god underholdning.

Milepæl nr. 1: Butikk nr. 100

I 2012 ble butikk nr. 100 åpnet. Mester Grønn har blitt bygget sten for sten med en nøktern og strategisk utbyggingstakt. I sterk konkurranse med andre blomsterhandlere og dagligvare, teller kjeden nå 119 butikker spredt fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

– Vi traff kjøpesenterbølgen på rett tidspunkt og med etableringen på Storo i 1985 kom vi inn på Oslo-markedet og fikk vist at Mester Grønn var et skreddersydd og attraktivt konsept, sier Ola Ølstad.

Milepæl nr. 2: 1 milliard i omsetning i 2016

Helt fra start, har strategien vært å identifisere de beste produsentene og sørge for den korteste og mest optimale vei fra gartneri til kunde. Vi blir hver dag målt på det produktet vi leverer. Kvalitet, kunnskap, samfunnsengasjement og miljø er viktig for Mester Grønn og gjør en forskjell både for produktene, kundene og medarbeiderne. Det er vi stolte av, sier Erling Ølstad.

Fortsatt vekst skal komme gjennom både nett og fysisk butikk

Netthandelen til Mester Grønn er i dag det området hvor kjeden vokser mest. Mester Grønn er kåret til Beste kundesenter og Best på omnikanal, og var blant de første som startet med netthandel i Norge.

– Målet fremover er å være den kjeden som oppleves å by på de beste handleopplevelsene. Hos oss har kunden og kvalitet alltid førsteprioritet, avslutter Erling Ølstad.

Pin itErling og Ola Ølstad er stolte av organisasjonen de har skapt.

Feirer med gode jubileumstilbud

Vi feirer 35 års jubileet med ekstra gode jubileumstilbud, og håper du tar turen innom og blir med på feiringen.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00