eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Miks en vakker sommerbukett med blomster til 3 for 2

Nå bugner butikkene våre av flotte avskårne blomster. Vi har et utrolig godt utvalg av blomster til 3 for 2. Nydelige farger og spennende sorter med topp kvalitet. Her er en smakebit på sesongens utvalg.

Pin itDrøm deg bort med en sommerlig bukett.

3 for 2 på avskårne blomster

Av og til er det deilig å kunne frotse litt i blomster. Nå bugner det av vakre avskårne blomster til 3 for 2 i alle våre butikker. Vi er inne i en sesong der utvalget er spesielt bra og det er vi utrolig stolte av. Vårt ønske er at flest mulig skal få glede av de flotte avskårne blomstene vi selger. Vi har et fast 3 for 2 tilbud der vi spanderer den rimeligste bunten på deg. Våre buntetorg er designet for at du som kunde skal kunne plukke og mikse akkurat de sortene og fargene du liker aller best.

Pin itAlle blomstene i denne buketten er fra vårt 3 for 2 utvalg.
Pin itSkap glede med et stilleben på bordet der blomstene er i fokus.

Design din egen bukett

Det gir en utrolig glede å gjøre ting selv og det er veldig enkelt å sette sammen sin egen bukett. Mikse gjerne med blomster du plukker fra hagen, da blir det ekstra sommerlig og vilt. Trenden nå er at bukettene skal være ville og fluffy. Det skal se ut som en deilig sommereng og dufte deretter. Blomstene kan være i forskjellige høyder med mange forskjellige farger. Da blir det et personlig uttrykk der du selv er dekoratøren. Så bruk kreativiteten og skap ditt eget blomster-arrangement. Ha en blomstrende sommer!

Pin itPeoner er med i vårt 3 for 2 sortiment. Utvalget varierer fra uke til uke.
Pin itPeoner og bouvardia med diverse grønt i Sardinia vase.
Pin itRomantisk med liljer og marikåpe.
Pin itHvite delikate blomster gir et avslappet uttrykk.
Pin itVilt og vakker med 3 for 2 blomster.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00