Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

6 tips til hjemmeaktiviteter for store og små

Trenger du noen tips til hva du kan fylle tiden med nå som du tilbringer så mye tid hjemme? Vi har samlet noen gode ideer til hyggelige hjemmeaktiviteter med blomster og planter for både store og små.

Verden ser litt annerledes ut om dagen. Men det er akkurat nå det er så viktig at vi tar vare på hverandre og gjør det koselig rundt oss. Blomster har en fantastisk evne til å skape glede og harmoni. Derfor har vi samlet noen ideer til fine aktiviteter du kan gjøre hjemme med blomster og planter.

Løkblomster som f.eks. narciss tåler noen kuldegrader og kan plantes ut nå.

#1. Plante vårblomster i krukkene

I store deler av landet kan vi nå tyvstarte våren og gjøre det fint også utenfor døren og på balkongen. De typiske vårblomstene som narciss (påskeliljer), viola og vårlyng tåler fint noen kuldegrader, og kan plantes ute nå. Vi har også satt sammen noen plantepakker med vårblomster som du enkelt kan bestille og få levert hjem på døren.

#2. Så karse med barna

Å så karse er en strålende aktivitet du kan gjøre sammen med barna. Det er enkelt, billig og så er det jo morsomt å kunne spise karsen kun få dager etter at det ble sådd. Vi viser deg hvordan du enkelt kan så karse med barna her. Vi har satt sammen en ferdig pakke med karsefrø og det du måtte trenge for å så karse som du kan bestille på nett.

#3. Så frø med blomster og grønnsaker

I tillegg til å så karse, så finnes det utrolig mange andre frøposer i butikkene nå, enten du ønsker å så blomster, grønnsaker eller krydderurter.  Å så frø selv, er en hyggelig måte å forberede sommersesongen på. Hvis du starter nå, kan du glede deg over hjemmedyrkede blomster, urter og grønnsaker til sommeren. Vi viser deg enkle tips til hvordan du kan så frø her.

#4. Lag en vakker vårkrans

Det er ikke bare til jul du kan lage kranser, hvorfor ikke lage en vakker vårkrans? Her har vi laget den med eukalyptus, gåsunger og påskeliljer.

Pin itLag en vakker vårkrans av eukalyptus, gåsunger og påskeliljer.

#5. Ta inn dekorative greiner

Nå som våren nærmer seg, så begynner også trærne å skyte knopper. Ta deg en tur ut i hagen eller i skogen og klipp av greiner. Sett greinene i en vase med kaldt vann, og følg med på hvordan knoppene skyter ut i full blomst etter noen dager. Kirsebærgreiner, forsythia eller bjørkekvister er dekorative greiner å ta med inn.

#6. Ta avleggere av grønne planter

En super måte å stadig øke mengden grønne planter på, er å ta stiklinger. Ta det fra en plante du allerede har eller kanskje fra en stilig plante fra naboen. Det er enkelt, morsomt og bra for miljøet. Vi vise deg hvordan du tar stiklinger her.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00