eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Bordpynt til dåp eller navnefest

Dåp eller navnefest er en stor dag, og det skal feires. Et vakkert bord skaper en hyggelig ramme rundt begivenheten.

Det som er fint er at det er ingen fast mal på hvordan man skal dekorere bordet. Det lønner seg å ha god tid, så dekk gjerne bordet ferdig dagen før. Sett på dekketøy, glass og servietter så ser du hvor mye plass du har til dekor og pynt.

Velg en temafarge

Fargene gjenspeiler ofte om det er gutt eller jente som er dagens hovedperson, men man må ikke følge dette. Her kan man dekke bordet akkurat som man har lyst, og det er jo hyggelig om det er en personlig vri på dagen til familiens yngste tilskudd.

Pin itMor & barn bukett symboliserer mor og det nyfødte barnet bundet sammen med et bånd.

Gå på jakt i skuffer og skap. Søte små vaser eller boller er fine å legge blomster i. Man kan gjerne ta utgangspunkt i hvitt og grønt, så kan man supplere med en annen farge, enten i form av blomster eller pynt. En liten bukett eller dekorasjon med hvite søte blomster får straks et annet uttrykk med en knallblå sommerfugl som hviler på blomsten. Med en blå sommerfugl har man straks gitt signaler om at her er hovedpersonen en liten gutt.

Pin itEn blomsterkrone til en liten prins eller prinsesse er en hyggelig oppmerksomhet.

Bestill dekorasjoner hos Mester Grønn

Ønsker du å bestille ferdige dekorasjoner til festen, så ta kontakt med din Mester Grønn-butikk  eller ring vårt kundesenter på telefon 800 80 111.

Du kan også enkelt bestille dekorasjoner og blomster her på mestergrønn.no, med levering hjem til deg eller rett til festlokalet. Du kan hente blomstene i en Mester Grønn butikk hvis du ønsker det.

For mer inspirasjon til hvordan du kan pynte med bomster, så ta en titt i magasinet vårt om bordpynt.

Lykke til med den store dagen!

Pin itVakker rundt borddekorasjon i hvitt og grønt.
Pin itHvite rosekuler er pent å pynte med.
Pin itVakker bordkrans med lys.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00