Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Campanula minner oss om vår

Campanulaens vakre klokker minner oss om at våren så smått er i anmarsj. Campanula er en plante som trives både inne om vinteren og ute om sommeren, bare den får stå lyst.

Pin itYndig hvit Campanula i perlemor potte.

Campanula finnes i mange ulike variasjoner både til bruk som potteplante inne om vinteren og ute om sommeren i krukker og bed. Campanula kommer av det latinske ordet campa, som betyr klokke.

La campanula få stå lyst

Inne bør Campanula plasseres lyst, men ikke i direkte sollys. Det er viktig å holde planten jevnt fuktig da den ikke liker å tørke ut. Et godt tips er å la planten stå i en potte eller bolle med vann inntil jordklumpen har suget opp alt vannet den kan. Hell av overflødig vann og sett planten tilbake i potten.

Pin itCampanula og primula vitner om at våren er i anmarsj.

Plant Campanula ut til våren

Campanula ‘Get Mee’ er en hardfør plante som kan plantes ut etter at nattefrosten er over. Den er en staude og trives godt i krukker og bed, i steinbed og i skråninger, bare den får en lys plassering og ikke blir utsatt for tørke. Hvis du passer på å knipe av gamle og visne blomster, vil det fremme ny blomstring. Er du heldig vil  den kunne overvintre og blomstre på nytt neste år.

Campanula trives godt i grow-in selvvanningspotte.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00