Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

De 6 mest populære juleblomstene

Blomster er viktig for å skape den rette julestemningen. Når vi skal pynte til jul, velger mange av oss de tradisjonelle juleblomstene som julestjerne, azalea og svibel. Men amaryllis og vintergrønne busker som f.eks squarrosa og stuegran er i sterk vekst og har kommet seg inn på bestselgerlisten.

Julestjernen er mest populær

Julestjerne er den aller mest populære juleblomsten vi har. Ingen annen blomst er så tett knyttet til julen som nettopp julestjernen, og vi nordmenn pynter til jul med over 4 millioner julestjerner hvert år. De siste par årene har det kommet flere nye spennende fargevarianter som burgunder, rosa, aprikos og kritt hvitt. Julestjernen er lettstelt og trives best i en varm stue med mye lys.

Pin itKlassisk rød julestjerne er fremdeles den mest populære varianten.
Pin itDe helt hvite julestjerne blir stadig mer populære.
Pin itNy og spennende burgunderrød julestjerne.

Amaryllis øker mest

Amaryllis blir ofte kalt juleblomstenes dronning. Denne storslåtte og vakre blomsten har vært populær til jul i flere generasjoner og spesielt avskåren amaryllis øker i popularitet for hvert år. De siste årene har det kommet mange forskjellige varianter og størrelser, så her kan alle finne sin egen favoritt.

Pin itAmaryllis blir mer og mer populær.
Pin itVakre hvite amaryllis med sesongens grønt.
Pin itStaselig rød amaryllis med furu og eukalyptus.

Elegant og miljøvennlig azalea

Azalea har i mange år vært en av de mest populære juleblomstene vi har. Azalea er en vakker juleblomst som lyser opp i høstmørket med blomster i fargene hvit, rosa, rødt og lilla. Det viktigste du må tenke på når du skal ta vare på azalea er å gi den nok vann.

Pin itStilig hvit azalea i sort potte.
Pin itAzalea trives svært godt i grow-in selvvanningspotte.

Knitrende ferske tulipaner

Julen er alltid starten på vinterens tulipansesong, og det er populært å pynte til jul med hvite og røde tulipaner. Ønsker du en fyldigere bukett er det vakkert å kombinere tulipaner med furu, eukalyptus og greiner.

Pin itRøde tulipaner med sesongens grener gir deilig julestemning.
Pin itEn koselig bukett hvite tulipaner og silkefuru.

Svibel er duften av jul

For mange er lukten av svibler selve duften av jul. Det blir liksom ikke jul før duften av de utsprungne løkene fyller huset. Svibler som løk er flotte venteplanter i adventstiden. Fra å være en grønn knopp, springer de plutselig ut i nydelig blomst. Svibel løk trenger nesten ikke å vannes da de har samlet nok vann og næring i selve løken.

Pin itSett svibel rett i en glasspotte og se utviklingen fra knopp til full blomst.
Pin itPynt et fat med voksede svibler.

Vintergrønne busker

Vintergrønne busker som f.eks. stuegran, einer, squarrosa og juletre i potte, har blitt veldig trendy de siste årene. De har lenge vært populære å pynte med ved inngangspartiet, men nå har de også slått gjennom for fullt til innebruk. De bidrar til å skape en rustikk og naturlig stil inne, akkurat sånn vi liker det til jul. Vintergrønne busker finnes i mange varianter og stuegran har de siste årene vært en av de mest trendy juleplantene.

Pin itStuegran er en av årets mest trendy juleplanter.
Pin itDet finnes mange ulike varianter av vintergrønne busker som f.eks kjeglegran, einer og squarrosa.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00