Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Trender for vinter og vår 2017

Er du opptatt av å følge trender? Vi gir deg en smakebit på trendretningene vi har valgt å følge fra vinter til og med påske 2017.

Trender vi har tro på

Pin itDelikat og avstemt, rent og enkelt. Helleborus i sølvpotte.

Nordisk

Vi er glade i det nordiske uttrykket og fortsetter også i 2017 med produkter inspirert av den nordiske vinteren, det nordiske lyset og den nordiske livsstilen. Fargene på tilbehøret vi har valgt er lyse pasteller med innslag av natur, glass og sølv. Det dempede uttrykket passer godt inn i vinteren og gir en kjølig følelse. Formene er enkle uten for mange detaljer og overflatene er en blanding av blanke og matte strukturer. Nyhet denne vinteren er keramikkpotter og vaser i dus grønt som kommer inn når det nærmer seg morsdag og Valentine.

Pin itNydelige påskeliljer i avstemte potter.

Moderne

Den moderne stilen er glamorøs med mye innslag av gull. Vi har tro på at gull er trendy gjennom hele 2017. Sort tilbehør passer supert sammen med gull og gir stilen tyngde og eksklusivitet. Vi fortsetter med blomsterpotter i perlemorserien, som har vært en stor suksess. Den blanke overflaten gir et perfekt skimmer av varme og glød. Dette tilbehøret passer godt inn i den moderne stilen og til de mørke veggfargene som er på full fart inn i våre hjem. Vi tør å vri interiøret mot det mer maksimalistiske og det er lov at det bugner. Hjemmene våre blir mer personlige og gir et bilde av hvem som faktisk bor og lever der.

Pin itModerne røff stil, kaktuser i sort sylinderpotte.
Pin itModerne og glamorøs stil på kjøkkenet.
Pin itLekker oppstammet scefflera i sort potte.

Grønn botanikk

Den grønne botaniske trenden fortsetter i 2017. Etter julen ønsker vi å friske opp interiøret og ønsker våren velkommen inn. Vi fyller opp med grønne planter som skaper liv, farge og harmoni. Grønne planter skaper et bedre inneklima og kan ha en helsebringende effekt. Uansett er de friske grønne fargene oppkvikkende i de kalde vintermånedene. De unge har for lengst kastet seg over den grønne trenden og innreder med trendy grønne planter som aldri før. Det skal bugne av grønt uansett om det er stor eller liten plass. Som alltid har vi en mengde flott grønne planter på tilbud de første ukene i januar.

Pin itGrønne planter frisker opp interiøret.
Pin itUrban og ungdommelig stil der grønne planter er en del av interiøret.
Pin itSett gjerne grønne planter, sukkulenter og kaktuser på badet.

Nordisk rustikk

Her er en blanding av det enkle og rene nordiske uttrykket og en mer rustikk og røff stil. De rustikke bronseproduktene har vært med oss siden høsten og har vært en bestselger som tydelig passer inn i de fleste hjem. Disse passer fint både inne og ute. Det er spennende å kombinere det sarte og delikate med det røffe rustikke. Trendene nå viser en klar tendens der det er helt ok å mikse og matche. Det er trendy å skape en personlig stil som kan inneholde elementer fra flere trendretninger.

Pin itHelleborus i rustikk bronsepotte.
Pin itRøft og stilig med bronseserien vår.
Pin itNyhet - hvit perlemor sylinderpotte.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00