eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Fiks ferdig plantede balkongpakker

Vi har gjort det enkelt for deg og satt sammen balkongpakker med det du trenger for å få det sommerfint på uteplassen. Pakkene består av vakre blomster, fiks ferdig plantet i stilige utepotter.

Den enkleste måten å gjøre uteplassen klar for sommeren på, er med våre ferdig plantede balkongpakker. Det er vakre blomster, fiks ferdig plantet i utepotter. Du kan selv velge om du vil hente de i nærmeste butikk eller få de levert rett hjem på døren. Enklere blir det ikke.

To balkongpakker i flere størrelser

Vi lanserer i første omgang to ulike balkongpakker; en i rosa fargenyanser og en i blå. Begge balkongpakkene finnes i tre ulike størrelser (small, medium, large).

Den rosa balkongpakken består av potteroser, hortensia m/muehlenbeckia og Cordyline, ferdig plantet med jord og leca i stilige Amsterdam Ecopotter.

Den blå balkongpakken består av lavendel, hortensia m/muehlenbeckia og terrassepalme, ferdig plantet med jord og leca i stilige Amsterdam Ecopotter.

Har du fine krukker hjemme fra tidligere, kan du velge å kjøpe kun plantene i balkongpakkene uten potte, jord og leca. Valget er ditt.

Pin itBalkongpakke i rosa fargenyanser
Pin itBalkongpakke i blå fargenyanser

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00