eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Pynt med grønne planter i alle rom

Grønne planter er i vinden som aldri før. Vi er inspirert av 70 og 80-tallet da planter var en naturlig del av interiøret. Plantene er dekorative og bidrar til bedre, friskere og mer helsebringende luft i hjemmet.

Soverommet

Alle rom i huset er viktige for å skape en god helhet. Vi er opptatte av detaljer også på soverommet. Det er helt vanlig å innrede dette rommet med produkter som gir en god atmosfære. Da er grønne planter en sikker vinner. Plantene bidrar til bedre luft og er med på å gi en følelse av velbehag.

Grønne planter passer godt på soverommet

Stuen

Det er en selvfølge å sette grønne planter i stuen. De gjør det hjemmekoselig der vi oppholder oss mest. Enten det er store planter til å ha på gulvet eller de mindre som utgjør de lekre detaljene i rommet. Hos Mester Grønn finner du både planter og potter til en hyggelig pris.

Pin itMiljøet i stua blir mer levende og spennende med grønne planter

Badet

Grønne vekster på badet utstråler følelsen av renhet og velvære. Mange ønsker å innrede baderommet inspirert av spa og velger detaljer som understreker denne følelsen.

Pin itHvorfor ikke ta platene med inn på badet? Der er de med på å skape en følelse av spa og velvære.

Kontorplassen

Har du en arbeidsplass hjemme er det viktig å gjøre den hyggelig og finne elementer som gir deg inspirasjon til å jobbe. Grønne planter er med på å skape en lun og fin stemning og kan bidra til en følelse av ro og fred.

Kontorplassen blir lun og hyggelig med planter. Kanskje blir du mer inspirert til å jobbe med plantene rundt deg?

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00