Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Pynt med grønne planter i alle rom

Grønne planter er i vinden som aldri før. Vi er inspirert av 70 og 80-tallet da planter var en naturlig del av interiøret. Med sine spennende strukturer, bladmønster, farger og former, er planter et dekorativt og miljøskapende innslag alle rom i huset.

Soverommet

Alle rom i huset er viktige for å skape en god helhet. Vi er opptatte av detaljer også på soverommet. Det er helt vanlig å innrede dette rommet med produkter som gir en god atmosfære og velbehag, og da er grønne planter en sikker vinner.

Grønne planter passer godt på soverommet

Stuen

Det er en selvfølge å sette grønne planter i stuen. De gjør det hjemmekoselig der vi oppholder oss mest. Enten det er store planter til å ha på gulvet eller de mindre som utgjør de lekre detaljene i rommet. Hos Mester Grønn finner du både planter og potter til en hyggelig pris.

Pin itMiljøet i stua blir mer levende og spennende med grønne planter

Badet

Grønne vekster på badet utstråler følelsen av renhet og velvære. Mange ønsker å innrede baderommet inspirert av spa og velger detaljer som understreker denne følelsen.

Pin itHvorfor ikke ta platene med inn på badet? Der er de med på å skape en følelse av spa og velvære.

Kontorplassen

Har du en arbeidsplass hjemme er det viktig å gjøre den hyggelig og finne elementer som gir deg inspirasjon til å jobbe. Grønne planter er med på å skape en lun og fin stemning og kan bidra til en følelse av ro og fred.

Kontorplassen blir lun og hyggelig med planter. Kanskje blir du mer inspirert til å jobbe med plantene rundt deg?

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00