eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Høstens viktigste trender på blomster og tilbehør

Denne høsten er det tid for å sette et personlig preg på interiøret. Vi erstatter det minimalistiske med interiør som skaper lunhet og harmoni. Her er et lite innblikk i trendene for blomster og tilbehør denne høsten.

Trenden denne høsten er i større grad å følge hjertet når det gjelder innredning. Vår personlige vri og touch i interiøret skaper lunhet og harmoni. Vi beveger oss bort fra den veldig minimalistiske stilen der de fleste hjem så like ut. I høst kan du ta frem ting og møbler som har en historie og betydning for deg og kombinere med nye produkter. Det som teller er at vi finner roen og senker skuldrene når vi er hjemme. Å omgi seg med ting som gir mening og har en historie gjør at vi skaper personlige hjem. Det er veldig trendy å fylle opp huset med blomster. Grønne planter, kaktuser, sukkulenter og ville buketter er fremdeles supertrendy. Blomster øker trivselen og skaper likevekt i en stressende hverdag. Mange søker etter det gode liv der tid går foran ting. Familie, sosiale relasjoner, gode venner er viktige ingredienser i jakten på et godt liv.  Farger er in igjen. Populære farger denne høsten er bruntoner, grønt og blått.

Pin itTerracottafarget orkide i matt messingpotte passer sammen med rustikke produkter.

Rustikk og naturlig trend

Den rustikke og mer naturlige trenden er tydelig denne høsten. Vi er inspirert av naturens materialer og overflater som er preget av tidens tann. Produktene har røffe strukturer og grove overflater. I takt med at vi blir mer og mer urbane får den naturlige trenden større betydning for oss. Grønne planter ser vi overalt og disse er med på å skape naturlige oaser og god atmosfære. Skillet mellom ute og inne viskes ut, og vi ønsker å ta naturen med oss inn.

Pin itLekre Athen potter med røff overflate pyntet med kvistkuler som dekor.
Pin itRattan kurv er stilig sammen med litt røffe kaktuser.

Nordisk basis

Flere og flere er inspirert av den nordiske stilen og levemåten. Det enkle og delikate uttrykket med utgangspunkt i godt design er svært etterspurt. Rene, enkle linjer, duse farger og delikate materialer inspirert av håndverk og tradisjoner. Vi har valgt produkter i duse blåtoner, hvitt og sølv inspirert av det rene delikate uttrykket. En del av produktene er basisprodukter som er fine å kombinere med interiør fra flere stiler. Less is more kjennetegner stilen.

Pin itHvite og grønne blomster i glassvase passer fint i den nordiske stilen.
Pin itSmå grønne planter i rene og delikate hvite potter.

Moderne stil

Den moderne klassiske stilen passer inn i de fleste norske hjem. Både farger og former er duse og delikate, men produktene har flere detaljer enn i den nordiske stilen. Denne stilen har innslag glam-faktor med shiny gull og blank sort. Glassproduktene er slipt med riller og mønster og glasset er tykt og tungt. Sylinderformen går igjen i dette temaet med forskjellige størrelser og strukturer.

Pin itKlassisk og moderne lun stil.
Pin itHvit orkide i sotet glasspotte med riller.

Blomster er supertrendy

I vår søken etter et godt og harmonisk liv vil vi omgi oss med naturlige ting. Vi tror det er derfor fargerike blomster og grønne planter har fått stor plass i interiøret. Blomster bidrar til å viske ut skillet mellom ute og inne, de er med på å skape godt inneklima, liver opp med friske farger og er den siste lekre detaljen i interiøret. Grønn botanikk, grønne planter, sukkulenter og kaktuser ser man overalt for tiden. Butikklokaler og restauranter bruker planter som en del av innredningen. Grønne planter er egnet i de fleste rom i hjemmet og bidrar til en lun og god atmosfære inne. Avskårne blomster og blomstrende planter utstråler farge og friskhet. Bukettene skal være ville og se tilfeldig sammensatte ut. Miks og match med sorter, farger og størrelser og lag din personlige vri med blomstene.

Pin itFargerike georginer gir et friskt uttrykk hjemme.
Pin itSett sammen din egen frodige bukett.
Pin itGrønne vekster er definitivt en del av interiøret.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 18.00
Lørdager 08.00 - 16.00