eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

De 3 viktigste trendene denne julen

Vi har satset på tre forskjellige stilretninger denne julen; den naturlige rustikke stilen, den moderne og den nordiske. Du kan enten velge deg ut én stilretning du liker godt eller mikse og matche stilene. Velger du å mikse stilene får du et personlig og trendy uttrykk. Det er nemlig veldig in å følge hjertet og skape en helt egen stil.

Naturlig rustikk jul

Den rustikke landlige stilen gjenskaper den tradisjonelle julefølelsen – en hyggelig, lun og nostalgisk julestemning. Produktene er inspirert av naturen og har et røft preg. Barprodukter, vintergrønne busker, kongler, hjorter i mange varianter, tinnsoldater, naturkranser og røde bær understreker stemningen. Kurver, spesielt av never, passer også perfekt inn i dette uttrykket. I år har vi en stor kolleksjon med antikk gull-finish. Fat, potter, lykter, dekorkuler og stilistiske juletrær finnes i denne serien. Mikser man dette blir det en røff og spennende stil til jul.

Pin itRustikke overflater skaper en naturlig stil.
Pin itSedertre i rustikk gullpotte.

Moderne jul

I den moderne stilen er uttrykket mer glamorøst. Gull og gylne metaller har fått stor plass og er helt i tråd med trendene i interiøret akkurat nå. Stilen utstråler en følelse av luksus og kvalitet. Sort er en kul kontrast til gull og skaper en dramatisk stemning. Vakre vaser i slepent tykt glass, blanke potter med gullfinish, tinnsoldater, ballerinaer, hjorter og lekre duftlys er med på å skape stilen. Blandingen av blanke og matte overflater gir liv og spenning i det moderne uttrykket

Pin itVakre røde amaryllis i Wien vase.
Pin itStuegran er trendy og har blitt et must til jul.

Klassisk nordisk jul

Denne stilen er inspirert av den nordiske vinteren. Produkter i hvitt og sølv er førende for stilen og skaper et delikat og rent uttrykk. Basisproduktene er uten for mange detaljer. Blander man de enkle nordiske produktene med mer røffe elementer, blir uttrykket endret og stilen blir mer lun og naturlig. Litt sånn som det nordiske vinterlandskapet.

Pin itHelleborus i delikat sølvpotte.
Pin itRent, hvitt og delikat.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00