eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Juletrær i mange varianter

Juletrær kan være så mangt. Her viser vi deg ideer til flere typer vintergrønne bartrær du kan pynte med til jul.

Det finnes mange varianter juletrær å velge i, alt fra vanlig grantre, furutrær, diverse edelgranvarianter til stuegran. Noen juletrevarianter drysser mer enn andre – du får i grunnen det du betaler for. Vanlig grantre drysser nok mest, og er ofte den rimeligste varianten. På edelgran har barnålene bedre feste, og trærne drysser derfor mindre. En del av edelgranene har imidlertid ganske gråblått bar, og ser ikke like grønne og friske ut som grantrær.

Pin itEdelgran er en av de mest solgte juletrærne.

Juletre i potte

Dersom du ikke har plass til et stort tradisjonelt juletre finnes det flere mindre alternativer du kan bruke. Juletre med potte er et alternativ som mange har begynt å sette pris på. De finnes i flere forskjellige størrelser, og du kan bruke de både ute og inne. Når treet får beholde rota så holder treet mye bedre på barnålene og drysser mindre.

Pin itJuletre i potte blir stadig mer populært både ute og inne.

Du grønne glitrende normannsgran

Normannsgranen går nok av med seieren med tittelen «du grønne glitrende tre». Normannsgran har en kombinasjon av greiner som holder godt på barnålene og har et mykt, grønt og blankt bar som tiltaler mange av oss.

Pin itNormannsgran er perfekt hvis du ønsker et litt mindre tre. Trives godt både ute og inne.

Trendy og populær stuegran

Denne julen slår vi et slag for stuegran. Det er rett og slett et lite juletre som kan plasseres i en blomsterpotte. Med sin stilige grenformasjon og friske grønnfarge kan stuegran pynte opp julehuset på en litt annerledes måte enn vi er vant til.

Pin itStuegran er årets mest trendy bartre.

Små grønne juletrær

Har du liten plass til et stort juletre i stuen, passer det kanskje med en liten vintergrønn kjeglegran, einer eller squarrosa. De vil klare seg fint gjennom hele vinteren, og kan settes ut på terrassen når sommeren kommer. I jula er den fin å pynte med lyslenke og kanskje litt julepynt.

Pin itDet finnes mange stilige varianter av vintergrønne busker.
Pin itFå det koselig med julepyntet gran på stuebordet.
Pin itSedertre er et spennende alternativ som juletre.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00