Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Magiske hortensia Magical

Hortensia 'Magical' er en spennende og visuell fest. Med hortensia 'Magical' får du en reise gjennom fargeskalaen, for denne planten skifter farge i løpet av blomstringen.

Fargeutviklingen til denne nye sorten av hortensia er helt unik og spesiell. Hortensia ‘Magical’ endrer farge i løpet av blomstringen fra sart lime til kraftig tofarget, for så å gnistre i intenst rosa eller blått. Dette gir en helt spesiel blomsteropplevelse som bør prøves.

Hortensia 'Magical' skifter blomsterfarge utover sesongen

Hortensia ‘Magical’ skifter farge i løpet av blomstringen (Foto: Magical Four Seasons).

Bruk grow-in selvvanningspotte

Kvaliteten og holdbarheten på denne nye sorten av hortensia er helt super, men planten krever hyppig vanning som for enhver annen hortensia. Selvvanningspotten grow-in passer derfor ypperlig til denne flotte planten.

Pin itHortensia magical kommer også i en blå fargetone.

Kommer også som busk

Utover våren kan man få kjøpt hortensia ‘Magical’ i en større buskvariant som passer til store krukker ute på terrassen, ved inngangspartiet, eller som en vertinnegave til sommerfesten.

Pin itHortensia Magical kommer også som stor og flott busk.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00