eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Ny interiørbok fra Halvor Bakke

Skal du kjøpe deg en interiørbok denne høsten, vil vi anbefale den nye boken til interiørdesignerne Halvor Bakke og Christine Fikseaunet; "Eventyrlige detaljer". I denne boka får du vite hvordan du går frem når du skal velge farger, møbler, tekstiler, planter og pynt til hjemmet ditt. Du får kjøpt den i alle Mester Grønn sine butikker.

Et godt og hyggelig hjem er som et fristed, og det skapes først og fremst av de som bor der. Det behøver verken å være uoverkommelig eller kostbart – med litt egeninnsats kan alle få det fint. Et eventyrlig interiør ligger i detaljene, og hvordan du fokuserer på dem. Det gjelder å skape et hjem med personlig atmosfære.

Pin itInteriørboken Eventyrlige detaljer

Eventyrlige detaljer

Inspirasjonen til å skape et hjem med personlig atmosfære finner du i boken Eventyrlige detaljer. Interiørdesignerne Halvor Bakke og Christine Fikseaunet har skapt en inspirerende og praktisk bok som hjelper leseren steg-for-steg-gjennom hele huset – her får du vite hvordan du går frem når du skal velge farger, møbler, tekstiler, planter og pynt til hjemmet ditt. Trinn for trinn lærer du å skape helhetlige og harmoniske rom. Boken gir en visuell helhet og praktiske råd i kombinasjon med vakre inspirasjonsbilder.

Boken koster kr 399,- og du får kjøpt den i alle Mester Grønn sine butikker fra uke 34.

Grønne planter og blomster skaper både hygge og godt inneklima. Foto: Ragnar Hartvig

Elsker blomster og planter

Både Halvor og Christine elsker blomster og planter. Som de skriver i boken; Blomster og planter skaper god atmosfære og godt inneklima. Og hadde de ikke jobbet med interiør, så skal du ikke se bort fra at du hadde funnet dem i et blomsterbinderi eller på et gartneri. Å komme inn i en Mester Grønn blomsterbutikk er som å komme inn i en god gammeldags godteributikk med rader full av løsvekt. Alle kriker og kroker hjemme som ser litt stusslige ut, blir plutselig fromme og flotte med blomster og grønne planter.

Pin itHalvor Bakke og Christine Fiksaunet har skapt en inspirerende og praktisk interiørbok.

Om Halvor og Christine

Halvor Bakke er Norges mest kjente og populære interiør- og møbeldesigner, kjent fra sosiale medier og blant annet TV-programmet Eventyrlig oppussing.

Christine Fikseaunet er interiørdesigner og stylist, og har gjennom sitt yrkesliv i interiørbransjen blant annet jobbet med kolleksjons- og designprosjekter for Green Apple, Home & Cottage og Borås Cotton. Halvor og Christine har jobbet tett sammen i en årrekke.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00