eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Nyhet! Holdbare utepotter i resirkulert plast

I år satser vi for fullt på de nye utepottene i plast fra vår dyktige leverandør Ecopots. Det er holdbare og bærekraftige blomsterpotter i resirkulert plast, med et tidløst design. Vi vil at våre potter skal være det perfekte tilbehøret til dine planter.

De nye pottene er moderne og holder seg like fine i mange år. Her har vi kombinert klassisk design med fokus på bærekraft. Pottene er laget av resikulert plast, men ser ut som de er laget av betong. Det resirkulerte materiale gjør at pottene både er bærekraftige, veier lite, er frostsikre og ikke knuser.

Pin itEcopottene finnes i mange forskjellige størrelser.

Mange gode grunner til å kjøpe Ecopots:

  • Laget av resirkulert plast
  • Holdbare – knuser ikke
  • Veier lite
  • Tidløs design
  • Både innendørs og utendørs bruk​
  • Finnes i mange forskjellige størrelser
  • Skål i samme materiale
  • Frostsikre
  • Levetid opptil 10 år

Bærekraft og design

Vi er opptatt av kvalitet og bærekraft. Det kastes millioner av tonn med avfall hvert år, og vi synes det er vanskelig å godta at så mye produksjon i verden idag er basert på nye råmaterialer når det er store mengder materiale som kan gjenbrukes. De nye Ecopottene er laget av resirkulert plast. Men bærekraftighet er mer enn bare resirkulering, det handler også om produktdesign og produksjon av kvalitetsvarer. Tidløse, klassisk designede varer som er solide, frostsikre og ikke knuser vil ikke bare være flotte i dag, men også holde i mange år fremover. Vi tror at de mest bærekraftige produktene er de du ikke vil, eller må, bytte ut hvert år.

Pin itDet er stilig med grønne planter ute på terrassen om sommeren.
Pin itStilig fikentre i Amsterdam utepotte.
Pin itNydelig med den avlange lysegrå Sofia potten.
Pin itDu kan også bruke ampelpotten som vanlig blomsterpotte.
Pin itKombinér potter i ulike størrelser så får du et fint arrangement ved inngangsdøren.

Se sortimentet av Ecopots

Vi selger Ecopots i flere størrelser og fasonger, og du får de i to ulike farger: Grå og lys grå. De har hull i bunnen så vannet dreneres ut når de settes ute. Kjøper du med skåler beskytter du samtidig gulvet mot fuktighet. Kombinér gjerne pottene i ulike størrelser og høyder, så får du et fint arrangement på terrassen eller ved inngangsdøren.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00