Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Ecopots: Holdbare utepotter i resirkulert plast

Vi fortsetter suksessen og satser også i år på Ecopots utepotter. Det er holdbare og bærekraftige blomsterpotter i resirkulert plast, med et tidløst design. Vi vil at våre potter skal være det perfekte tilbehøret til dine planter.

Ecopots er moderne og holder seg like fine i mange år. Her har vi kombinert klassisk design med fokus på bærekraft. Pottene er laget av resikulert plast, men ser ut som de er laget av betong. Det resirkulerte materiale gjør at pottene både er bærekraftige, veier lite, er frostsikre og sprekker ikke hvis du behandler dem riktig.

Pin itDet er stilig med grønne planter ute på terrassen om sommeren.

Mange gode grunner til å kjøpe Ecopots:

  • Laget av resirkulert plast
  • Holdbare
  • Veier lite
  • Tidløs design
  • Både innendørs og utendørs bruk​
  • Finnes i mange forskjellige størrelser
  • Skål i samme materiale
  • Frostsikre
  • Levetid opptil 10 år
Pin itEcopottene er lette og gjør at du enkelt kan flytte de rundt på terrassen.

Bærekraft og design

Vi er opptatt av kvalitet og bærekraft. Det kastes millioner av tonn med avfall hvert år, og vi synes det er vanskelig å godta at så mye produksjon i verden idag er basert på nye råmaterialer når det er store mengder materiale som kan gjenbrukes. Ecopots er laget av resirkulert plast. Men bærekraftighet er mer enn bare resirkulering, det handler også om produktdesign og produksjon av kvalitetsvarer. Tidløse, klassisk designede varer som er solide og frostsikre, vil ikke bare være flotte i dag, men også holde i mange år fremover. Vi tror at de mest bærekraftige produktene er de du ikke vil, eller må, bytte ut hvert år.

Pin itKombinér potter i ulike størrelser så får du et fint arrangement.

Stort sortimentet av Ecopots

Vi selger Ecopots i flere størrelser, fasonger og farger. De har hull i bunnen så vannet dreneres ut når de settes ute. Kjøper du med skåler beskytter du samtidig gulvet mot fuktighet. Kombinér gjerne pottene i ulike størrelser og høyder, så får du et fint arrangement på terrassen eller ved inngangsdøren.

Pin itEcopots finnes i mange størrelser og varianter.

Ecopots Amsterdam

Ecopots Amsterdam er koniske potter. De finnes i mange ulike varianter og størrelser. De kommer i fargene sort og grå. I tillegg har vi noen varianter i lys grå og gråbrun.

Du kan kjøpe til skåler under pottene for å beskytte gulvet for vannsøl. Amsterdam skålene finnes i flere størrelser og kommer i fargene lys grå, mørk grå og sort.

Pin itLa det bugne av sommerblomster i utepottene dine.
Pin itStilig klaserose i Amsterdam utepotte med skål.

Ecopots Antwerp

Ecopots Antwerp er innsvingte potter. De finnes i 3 størrelser og kommer i 2 farger: Lys grå og mørk grå. Du kan kjøpe til Amsterdam skåler under pottene for å beskytte gulvet for vannsøl.

Pin itDet fines mange mindre varianter også av Ecopots.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00