eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Princettia – en rosa drøm

Nå er den endelig her - Princettia. Med sine herlige rosa farger, kan den forvandle en grå hverdag til en rosa drøm. Her får du tips til hvordan du bør stelle Princettia.

Princettia er en ekte gledesspreder som lyser opp i høstmørket med sine herlige blader i rosa nyanser. De rosa bladene ligner kronblad, men er egentlig høyblad som blir rosa etter hvert som planten utvikler seg. Plantens blomster er de små, gule knuppene som sitter i midten av høybladene. Princettia finnes med høyblad i tre ulike rosa varianter som danner en vakker kontrast til plantens mørkegrønne bladverk.

Slik steller du Princettia

  • Princettia er en kompakt og robust plante som kan plasseres nesten hvor som helst i rommet, men helst ikke rett over en varmekilde eller i et trekkfullt vindu. Den tåler ikke temperatur under 15 grader og minst av alt kald trekk. 
  • Den liker best å bli vannet med lunkent vann. La den tørke litt mellom hver vanning – den er på sitt mest holdbare når den ikke er gjennomvåt. Gule blader som faller av kan være et resultat både av for mye og for lite vann.
  • Blomsten trenger ikke gjødsel i vinterperioden.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00