eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Tips til hvordan pynte julegavene selv

Det er de små tingene som ofte gleder mest. Som for eksempel å pynte julegavene og gi de en personlig touch. Vi gir deg noen enkle tips.

Vil du lage en personlig vri på julegavene dine har Mester Grønn det du trenger. Kvister med forskjellige sorter vintergrønt, kongler, bånd eller noe av tilbehøret vårt som er smått. Kanskje en rose i en vannbeholder eller en enkelt ilexgren. Her er det bare fantasien som stopper deg. Det er veldig enkelt å lage en personlig vri på gavene. Dessuten er det mye morsommere å gi bort noe du har gjort selv. I tillegg  er det en hyggelig juleaktivitet som kan samle store og små i den travle førjulstiden.

Pin itVi har lekre fløyelsbånd i flere farger.

Gavelapper med mening

I samarbeid med Fretex Redesign har Mester Grønn lansert nye gavelapper laget av gamle bokpermer. Mange gamle bøker har nydelige permer med trykk i fine farger og detaljer i gull og sølv. Gjennom et helt år har bøkene blitt sortert for å finne permer som kan brukes til vakre gavelapper og juletrepynt. Hvert eneste produkt er unikt og laget for hånd i Norge. De selges i to ulike pakker med tre stk. i hver pakke, og de koster kr. 49.- og 69.-

Pin itFine til og fra lapper redesignet av gamle bokpermer.
Pin itHvit innpakning med naturlig pynt er utrolig delikat.
Pin itDu trenger bare litt enkel pynt for å gjøre julegaven personlig.
Pin itRødt fløyelsbånd sammen med lerkekongler og litt grønt.
Pin itGavene er fine å ha fremme som dekor til jul.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00