eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Pynt juletreet med årets juletrepynt

Trenger du tips og idéer til hvordan du kan pynte juletreet ditt? Vi selger flott juletrepynt du kan henge på treet eller på greiner om du foretrekker det.

Glitrende juletrepynt

Julen nærmer seg og mange er i gang med å planlegge julen. Juletreet er selve kronen på verket når vi skal pynte til jul, så nå er det snart på tide å tenke ut hvordan ditt tre skal se ut i år. Kanskje du har flere trær plassert i forskjellige rom. Det er populært å pynte vintergrønne busker som stuegran, normannsgran eller sedertre i tillegg til hovedtreet. Det er populært å blande gammel nostalgisk julepynt med noe nytt og moderne. Uansett hvilket juletre du velger er det pynten som er hovedattraksjonen og understreker din personlige stil.

Pin itPynt juletreet med eventyrmus...
Pin it...eller tingeling.
Pin itGlitrende hjerte gir en glamorøs effekt på juletreet.
Vi har et stort utvalg av julekuler i duse farger.
Lekre julekuler i dype burguner fargetoner.

Juletrepynt med mening

Vi har inngått en spennende samarbeid med Fretex Redesign, og i år selger vi juletrepynt som er resirkulert av gamle bokpermer. 

Pynt juletreet med juletrepynt med mening i år.

Pynt greiner med julepynt

Trollhassel eller andre typer greiner egner seg godt til å bli pyntet til jul. Du kan pynte en enkelt grein eller sette sammen flere greiner med pynt som kan bli en erstatning for juletreet. Vi selger trollhassel i forskjellige lengder og disse trenger ikke stå i vann.

Pynt trollhassel med stilig julepynt.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider i sommer:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00