Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Pynt juletreet med årets juletrepynt

Trenger du tips og idéer til hvordan du kan pynte juletreet ditt? Vi selger flott juletrepynt du kan henge på treet eller på greiner om du foretrekker det.

Pin itHer er noen av årets julekuler fra Mester Grønn.

Glitrende juletrepynt

Julen nærmer seg og mange er i gang med å planlegge julen. Juletreet er selve kronen på verket når vi skal pynte til jul, så nå er det snart på tide å tenke ut hvordan ditt tre skal se ut i år. Kanskje du har flere trær plassert i forskjellige rom. Det er populært å pynte vintergrønne busker som stuegran, normannsgran eller sedertre i tillegg til hovedtreet. Det er populært å blande gammel nostalgisk julepynt med noe nytt og moderne. Uansett hvilket juletre du velger er det pynten som er hovedattraksjonen og understreker din personlige stil.

Pin itVakkert pyntet juletre med årets juletrepynt.

Juletrær for store og små

Har du ikke plass til et stort juletre i leiligheten, eller kanskje du ønsker å pynte et tre nummer to. Da kan normannsgran i potte være et flott alternativ for deg.  Det er et søtt lite juletre som de fleste har plass til. En stor fordel med normannsgran i potte er at det drysser mindre enn et tradisjonelt juletre. Når treet får beholde rota så holder treet mye bedre på barnålene og drysser mindre. Men husk å vanne treet jevnlig, spesielt inne i en varm stue.

Ønsker du å bestille dette juletreet kan du kjøpe vår fiks ferdige juletrepakke.

Pin itPynt et lite juletre i potte med julekuler.
Pin itJulekule i grønn fløyel
Pin itJulekule med bobler i gull

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00