Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Pynt med dekorative gresskar

Høsten er her og da er det fint å pynte med små og store gresskar. De små pyntegresskarene er dekorative som pynt, mens de store gresskarene egner seg godt til å skjære ut og sette ut på trappen til Hallowen.

Pyntegresskar er små gresskar som finnes i mange forskjellige farger og fasonger. De kan være runde eller avlange, flaskeformet, knudrete, stripete eller glatte. De er hvite, gule, oransje, røde eller grønne og ofte med to eller flere farger.

Pin itKombiner lykter og gresskar for å få den rette stemningen.

Pynt inngangspartiet

Når høsten kommer er det fint å pynte inngangspartiet. Pyntegresskarene er fine å ha som dekor sammen med høstblomstene, lyng, kongler og lyslykter. Det skaper en herlig høststemning. Bruk fantasien, og skap ditt eget uttrykk.

Pin itPynt med små og store gresskar ved inngangspartiet.
Pin itPyntegresskar finnes i mange forskjellige farger og fasonger.

Pynt et stemningsfylt høstbord

Nå på høsten er det hyggelig å pynte et vakkert høstbord og invitere gode venner og familie på middag. Da er det hyggelig å pynte bordet med blomster i varme fargetoner og ha små gresskar liggende på bordet som dekor.

Pin itPynt et hyggelig høstbord med blomster og pyntegresskar.

Pynt med gresskar til Halloween

Når Halloween nærmer seg er det fint å bruke store gresskar til å lage en skummel gresskarlykt. Lurer du på hvordan du skjærer ut gresskarlykten, kan du se hvordan du lager en gresskarlykt her. Eksperimentér også ved å spraymale gresskarene i f.eks sort og hvitt for å skape den rette atmosfæren.

Pin itSkjær ut en gresskarlykt til Halloween.
Pin itSpraymal gjerne gresskar i sort eller hvitt for å skape den rette atmosfæren.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00