Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Rosa sommeridyll

Rosa i forskjellige nyanser er en farge som tilhører sommeren. Fargen passer veldig godt inn i den landlige trenden og er både frisk og romantisk. Du finner alltid et bugnende utvalg av rosa blomster hos Mester Grønn. Er du klar for å skape rosa sommeridyll?

Pin itVakre rosa avskårne hortensia i vase.

Ferietiden nærmer seg og det er snart sommer og forhåpentligvis sol. Ønsker du å skape en frisk og lett romantisk atmosfære ute er det lekkert å bruke elementer i rosa nyanser. Ofte trenger man bare noen få fargeklatter for å få et fresht uttrykk. Det som er spennende med rosa er å kombinere flere nyanser og gjerne legge til noe i rødt eller lilla.

Dronning Ingrid pelargonia er et symbol på norsk sommeridyll.
Friske rosafarger skaper sommeridyll.
Pin itStore flotte hortensia i frostsikre pokaler ( fiberclay).
Pin itRosa hortensia i hvit Grow-in selvvanningsbag.

Hos Mester Grønn finner du alltid planter og avskårne blomster innenfor det rosa fargetemaet. I sommersesongen er utvalget av rosa farger meget godt. Det bugner av hortensia, potteroser og pelargonia for å nevne noen sorter.  Velkommen til en hyggelig handel i en av våre blomsterbutikker  – du finner oss i hele Norge. Vi hjelper deg gjerne med å skape blomstrende sommeridyll.

Rosa brudeslør og astilbe passer godt til den landlige stilen.
Rosa-lilla riddersporer er utrolig vakre og en smule romantiske.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 09.00 - 15.00