eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Så enkelt kan du lage din egen høstbukett

Er du glad i å pynte med avskårne blomster? Her viser vi noen ideer til hvordan du kan mikse din egen bukett basert på blomster fra vårt store utvalg til 3 for 2.

Pin itGled deg selv med avskårne blomster.

Pynt med høstblomster inne

Det går mot høst og sakte men sikkert flytter vi innendørs. Kveldene blir kaldere og mørkere og vi er klare for innekos. Hva er vel mer hyggelig enn å pynte opp med friske avskårne blomster? Trenden nå er å sette sammen ville og bugnende buketter med flere sorter sammen. Det kan være en fin miks av forskjellige farger og sorter. Det er faktisk så enkelt at du kan gjøre det selv. De fleste synes det er artig å dekorere med blomster, og det er spesielt gøy hvis du kan si at du har laget buketten på bordet selv.

Pin itVakker bukett i deilige høstfarger.
Pin itHer har vi mikset farger og sorter til en herlig høstbukett.
Pin itFor å gjøre det enkelt kan man holde seg til en sort blomster. Her er vakre avskårne hortensia.

Blomster til 3 for 2

Det er så deilig å kunne fråtse med blomster. 3 for 2 på snittblomster er et tilbud Mester Grønn har hatt i mange år. I praksis betyr det at du kan plukke deg ut 3 flotte bunter fra vårt bugnende buntetorg, og kun betale for 2. Vi spanderer den billigste. Tilbudet gjelder merkede varer. Slår du til på dette tilbudet kan du fylle vasene hjemme hos deg selv med stort volum av snittblomster til en superbra pris. Utvalget kan variere noe fra uke til uke og fra butikk til butikk pga tilgjengelighet i markedet.

Pin itHortensia finnes i utrolig mange vakre farger.
Pin itDet er lekkert å sette blomstene i forskjellige vaser. Vi har brukt Wien glassvase og Dalebekken småvaser.
Pin itDet er veldig delikat med hvite blomster. Her har vi mikset sorter innenfor sammen fargenyanse.
Pin itLiljer i forskjellige farger.

God kvalitet og godt utvalg

Mester Grønn har det flotteste utvalget av avskårne blomster til enhver tid. Denne høsten har vi utrolig mange flotte avskårne blomster. Vi er kjent for å ha god kvalitet på blomstene våre og jobber helle tiden med å tilby de beste og friskeste blomstene på markedet. Håper du blir inspirert og får lyst til å lage din egen bukett når du ser bildene vi har tatt. Lykke til !

Pin itHøstkrysantemum gir en herlig fargemiks på bordet.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 18.00
Lørdager 08.00 - 16.00