eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Se sommerens nye interiørnyheter

Tilbehøret er en viktig del av uttrykket ute som inne. Vi har latt oss inspirere av sydlandsk stemning og frodige botaniske oaser denne sommeren. En stor nyhet er Ecopotter laget av resirkulert plast.

Nyt sommeren ute

Nå er det endelig tid for å flytte fokuset ut. Mange har lengtet etter våren og sommeren, den tiden av året mange av oss lever mer eller mindre utendørs. Enten du har stor hage, terrasse eller en mindre balkong, er det viktig å lage det koselig rundt seg. Trenden nå er å skape sin personlige stil. Da kan du mikse og matche stiler og produkter du liker. Husk at livet er best ute.

Pin itRøffe kurver passer perfekt til potteroser.

Rustikk middelhavstemning

Vi har hentet sval, sommerlig inspirasjon fra sydligere strøk. Røffe terracottapotter, kurver og dekorballer av skjell understreker følelsen. Vann, strand og sand er viktige elementer i trendbildet denne sommeren. De brente fargene, det duse grønne, og de røffe overflatene gir en global touch som er en stor del av trendbildet for 2018. Miks og match med fargerike blomster og du vil garantert få en frodig og blomstrende oase der du kan slappe av og nyte sommeren.

Pin itHortensia i bambus kurv skaper en bohemisk stemning.
Pin itskap et spennende uttrykk ved å blande kurver og potter i forskjellige størrelser.
Pin itDekormanet
Pin iteucalyptus krans
Pin itGiraffer

Få en frodig veranda

Balkong eller terrasse er for mange den eneste uteplassen. Har du begrenset plass kan du innrede med mindre elementer og fortsatt skape en frodig oase. Enten du går for den urbane grønne stilen eller en mer global fargerik stil, har vi spennende tilbehør du kan bruke ute. Betong, kurv, ecopotter og glass kan være kule elementer på uteplassen. Hvorfor ikke fylle den med grønne planter og sukkulenter som tåler sol og lett tørke?

Pin itNaturlige kurver er en av sommerens største trender
Pin itUrban stil med grønne vekster i bambus kurver
Pin itKule Flora potter med potterose.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00