eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Vinterens trender på blomster og tilbehør

Følger du trendene? Her er en smakebit på trendene og tendensene Mester Grønn har valgt å satse på i 2018.

Nordisk rustikk

Visste du at nyanser av blåfarger vil få stor plass i interiøret i 2018? Vi går for nordisk blått i kombinasjon med brune og grå fargenyanser. Fargerike har kåret blått som årets farge for 2018. Jotun har også flere spennende blåfarger i sitt siste fargekart. Mester Grønn satser på blomsterpotter og jutekurver i blå fargetoner med en litt røff overflate. Tilbehør med en naturlig farge og rustikk struktur er spennende å kombinere med blått. Vi har selvfølgelig blå blomster som f.eks. hortensia og campanula.

Pin itRobust hoya på bøyle i keramikkpotte vi har kalt Kveldshimmel.
Pin itBlå hortensia i vårens nye blå jutekurv.
Pin itLykt av betong og ny grå potteserie fra vinter 2018.

Nordisk Glam

Sammen med de vårlige fargenyansene er det utrolig lekkert med gull, messing og glam. De varme gullnyansene passer godt sammen med både pastellfarger og sterke farger. Formene på produktene er enkle, men de har overflater som uttrykker eleganse, glam og skimmer. Gullnyanser kan brukes hele året og vil være trendy i hele 2018. Mange har begynt å bytte ut kraner, dørhåndtak og andre detaljer i interiøret fra stål og krom til blank og børstet messing. Dersom du har gamle lysestaker etc. i messing, ta det frem og miks med nye produkter og du vil få et spennende og personlig uttrykk.

Pin itDelikat uttrykk med glam og pastellfargede roser.
Pin itShiny gullpotte med rosa orkidé.
Pin itSylinderformet messingpotte er tidløs og delikat.

Grønn og ekte

Grønne planter er kanskje ikke lenger en trend, men symbolet på noe varig, levende og ekte som har en naturlig plass i alle rommene i hjemmet ditt uavhengig av stil, sesong og årstid. Det er nå allmenn kjent at enkelte grønne planter bedrer inneklimaet og for mange er det terapi å stelle plantene. Plantene gir liv, er dekorative og kule. Det er trendy å mikse ulike størrelser og sorter. Planter trives godt sammen, og du kan gjerne plassere flere i frodige, botaniske og dekorative grupper. Hengende blomster og planter gir en avslappet atmosfære og vil bryte opp de stramme linjene i interiøret. De bidrar til at stylingen blir mer tilfeldig og personlig.  Lykke til med å skape din stil.

Pin itGrønne planter er en del av interiøret.
Pin itPraktiske plantekasser er lekre til grønne planter.
Pin itHva kan vel passe bedre enn en fredslilje på soverommet?

Klassisk moderne

Sort & hvitt, glass, gull & sølv skaper et klassisk, elegant og moderne uttrykk sammen. Shiny overflater og rene former gir stilen et tidløst preg. Produktene kan passe inn i mange typer interiør og formes av tilbehøret det settes sammen med. Duftlys i sort og hvitt er basisprodukter som kan brukes i alle sammenhenger. De tidløse moderne produktene gir et friskt og delikat uttrykk som passer godt sammen med årstiden som er kald og klar. Sammen med ferske blomster skapes det samtidig et vårlig uttrykk.

Pin itVakker hortensia i moderne sort potte.
Pin itLyst, lett og moderne med orkidé i Wien glassvase.
Pin itRoser i klassiske omgivelser.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00