Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Sikre deg superpopulære pampasgress

Nå er de endelig her igjen, pampasgress som tok oss med storm i fjor høst. Sjelden har vi sett noe som har tatt av så rask. Med sine høye staselige aks, har den blitt manges favoritt.

Det var utrolig å se hvordan pampasgress tok fullstendig av forrige høst. Det begynte så smått året før, men i fjor tok det helt av. Det er kanskje ikke så rart, for disse vakre stråene er utrolig dekorative og kan brukes til det meste.

Pampasgress har sesong på høsten

Pampasgress blir ofte 2–3 meter høye og utvikles først utpå høsten. Det innebærer at salgsperioden for pampas er relativt kort fra august til oktober. Pampasgress kan du ha glede av svært lenge, enten du ønsker å holde de friske eller om du ønsker å la de tørke.

Pin itPampas stråene er høye og staselige.
Pin itPampasgress er nydelig sammen med vakre høsthortensia, georginer og litt grønt.

Pampasgress som potteplante

Pampasgress selges også som potteplante. Den er svært dekorativ å pynte med på terrassen. Det kan være smart å plante pampasgress i store potter, som kan overvintres i en garasje eller kjellerbod, hvor temperaturen ikke synker til så mange minus. Pampasgress vokser naturlig på steppene i Argentina og Sør-Brasil, men de overvintrer kun i de beste strøk her i Norge. Hvis de står ute vil de være veldig dekorative gjennom vinteren likevel, selv om røttene ikke nødvendigvis klarer vinteren. Rim i duskene på et pampasgress er nesten noe av det vakreste som fins.

Pin itPampasgress dyrkes på frimark.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00