eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Sommerens fineste krukker til terrassen

Nå har vi fått inn mange nye flotte krukker for sommersesongen. Du kan velge mellom stilige blomsterpotter i plast, keramikk og kurver. Pottene finnes i mange forskjellige former og fasonger. Så nå har du mulighet til å få det ekstra fint på terrassen med frodige krukker.

Sommerens nye krukker er ute i butikkene våre nå. Vi har såvidt startet opp utesesongen og fylt butikkene med lekre produkter for enhver smak. I år satser vi på de nye og stilige Ecopots laget av resirkulert plast. Vi har også tatt inn nye flotte keramikkrukker i hvitt og blått. I tillegg har vi stort utvalg av forskjellige kurver.

Pin itDet er fint å mikse forskjellige typer utepotter.

Nye stilige Ecopots i plast

Denne våren lanserer vi nye stilige blomsterpotter i plast fra vår dyktige leverandør Ecopots. Det er solide og bærekraftige blomsterpotter i resirkulert plast. De har et klassisk og naturlig utseende for bruk både ute og inne.  Vi selger Ecopots i mange størrelser i fargene lys og mørk grå.

Pin itDe nye ecopots er bærekraftige og kommer i mange forskjellige størrelser.
Pin itEcopots er ekstra holdbare og produsert av resirkulert plast.

Se hele sortimentet av Ecopots

Krukker i keramikk

I år har vi tatt inn nye flotte keramikkpotter. Disse pottene kommer i forskjellige størrelser og former, i fargene hvitt og blått. De har hull i bunnen så vannet dreneres ut når de settes ute. De forskjellige typene utepotter er flotte å kombinere, både forskjellige materialer og former blir spennende sammen.

Kurver i naturmateriale

Vi selger også forskjellige typer rotting kurver og stråpotter. Disse materialene er veldig trendy for tiden og passer fint dersom man ønsker naturlige blomsterpotter til plantene.

Pin itTrendy fikentre i stilig seagrasskurv.
Pin itKombinér gjerne kurver og andre utepotter.
Pin itVi fortsetter med fjorårets suksess med rattan kurver.
Pin itViola i stilige rattankurver.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00