Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Sommerens vakreste utepotter

Nå har vi fått inn mange nye flotte utepotter for sommersesongen. Du kan velge mellom stilige blomsterpotter i fiberclay, keramikk og kurver. Pottene finnes i mange forskjellige former og fasonger. Så nå har du mulighet til å skape en frodig og vakker uteplass.

Sommerens nye utepotter er ute i butikkene våre nå. Vi har såvidt startet opp utesesongen og fylt butikkene med lekre produkter for enhver smak. Vi fortsetter med de populære fiberclay utepottene som har vært en stor suksess. De kommer i nye farger og former i år, samtidig som vi fortsetter med bestselgerne fra i fjor. I tillegg har vi flere forskjellige varianter av kurver.

Pin itDet er fint å mikse forskjellige typer utepotter.

Fiberclay potter

Fiberclay er lette potter laget av leire og plast kompositt. De ligner betong, men er mye lettere. Vi har et bredt utvalg av disse pottene i forskjellige størrelser og former, i fargene grå og krem. De har hull i bunnen så vannet dreneres ut når de settes ute. De forskjellige typene utepotter er flotte å kombinere, både forskjellige materialer og former blir spennende sammen.

Pin itHortensia og calosephalus i lette og moderne Arøy fiberclay potter.
Pin itTerrassepalmer er stilig i Lyngør pottene i fiberclay.
Pin itFirkantede fiberclay med strå og potteroser.

Nye stilige Ecopots i plast

Denne våren lanserer vi nye stilige blomsterpotter i plast fra vår dyktige leverandør Ecopots. Det er solide og bærekraftige blomsterpotter i resirkulert plast. De har et klassisk og naturlig utseende for bruk både ute og inne.  Vi selger Ecopots i flere former og farger.

Pin itAmsterdam potte i lys grå.
Pin itHøy Amsterdam potte i grå.
Pin itStilig med prydgress i den høye Amsterdam pottene i grå.

Kurver i naturmateriale

Vi selger også forskjellige typer rotting kurver og stråpotter. Disse materialene er veldig trendy for tiden og passer fint dersom man ønsker naturlige blomsterpotter til plantene.

Pin itKombinér gjerne kurver og fiberclay potter.
Pin itViola i stilige rattankurver.
Pin itDronning Ingrid Pelargonia i rotting kurv gir et romantisk preg.
Pin itGrønne planter og prydgress i trendy seagrasskurver med hank.

50 % på utepotter

Nå får du alle fiberclay  utepottene til 50 %. Plassér gjerne flere potter med ulike høyder sammen i en gruppe, og velg blomster i samme fargetone.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00