eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Sommerens populære blomstertrender

Den største trenden i 2018 er å skape en personlig stil. En stil du trives med og inspireres av. Trendene i sommer er inspirert av sydlandsk Middelhavsstil og Grønn Botanikk. Her finner du ideer til hvordan du kan skape din egen sommerlige oase.

Sval Middelhavsstemning

Vi er inspirert av en sval og sommerlig Middelhavsstemning. Fargene, duftene, blomstene, den rustikke og litt røffe stilen skaper en fin ramme rundt temaet.

I vår og sommerhalvåret har vi et spennende utvalg av planter og blomster som gir Middelhavsfølelse. Myrt, oliventre og eukalyptus sammen med blålilla lavendel, hortensia og campanula gir en god og sommerlig følelse. Urtene vi har inne på vårparten bidrar også til sydlandsk stemning. Dersom du setter urtene i Grow-in pottene vi selger kan de holde hele sommeren.

I år har vi en rekke nyheter på tilbehøret vårt. Vi er inspirerte av den duse paletten og den rustikke stilen. Nyheter er blant annet dus grønne Grow-in selvvanningspotter med håndtak av imitert skinn, rustikke trendy terracottapotter, røffe kurver og lekre utekrukker i en vakker blåfarge.

Pin itGrow-in potter med nytt design for 2018.
Pin itVakkert fikentre i sydlandsk kurv.
Pin itRustikk sommerfølelse med corocia i terracottapotte.

Botanisk grønt og ekte

Den grønne trenden fortsetter. Vi har fortsatt stort fokus på naturen rundt oss og vi er kanskje mer enn noen gang opptatt av miljø og bæredyktighet. Dette er mye av grunnen til at den grønne bølgen fortsetter.

Mester Grønn satser på mange spennende grønne plantesorter også denne våren og sommeren. Prydgress, terrassepalmer, sukkulenter og grønne planter generelt trives godt ute. Det er enkelt å lage en frodig og trendy oase på terrassen. Ulike bladstørrelser og bladfarger gir spennende kontraster. I år lanserer vi en urban kul potteserie – Ecopotter – som er laget av resirkulert plast. Ecopottene gir en urban følelse med sin moderne form og rustikke finish. Den passer ypperlig til grønne vekster.

Pin itSkap en grønn oase med frodige terrassepalmer.
Pin itCorokia og sukkulenter i Ecopotter.
Pin itSort er trendy, det samme er sukkulenter. Lekkert sammen!
Pin itMiks forskjellige grønne vekster og skap din egen oase ute.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00