eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Stuegran – en av årets mest trendy juleplanter

Stuegran har blitt en av de mest populære grønne plantene til jul. Vintergrønne planter er midt i blinken for alle som ønsker å «ta med naturen inn i stua».

Dersom du vil følge trenden, skaff deg en stuegran til jul. Det er populært med forskjellige vintergrønne vekster til jul og stuegran er en av de mest populære akkurat nå. Stuegran, eller araucaria, er et vakkert tropisk bartre. Vi er opptatt av å ha naturen tett på oss, og tar gjerne med oss elementer av natur inn i hjemmet vårt. Elementer av natur gir ro og velvære. Stuegran med sin «etasje-vekst» gir sterk assosiasjon til grantreets grener, og gir en elegant og stilren vekstform. Baret er mykt og tiltalene.

Pin itTrendy og kul juleplante, her i Aarum gullpotte.

Slik steller du stuegran

Om vinteren trives denne grønne planten på en noe kjølig plassering med så mye tilgang på lys og sol som mulig. Gjennom sommeren bør den ikke plasseres i solstek. Et sørvendt vindu vinterstid og et nordvendt vindu sommerstid er det optimale. Kan gjødsles hver 14. dag med grønnplantegjødsel, men gjennom vinteren med en lavere dosering.

Pin itStuegran skaper en naturlig stil inne.

Stuegran kan bli 70 meter høyt i sine naturlige omgivelser Som potteplante vil det begrensede jordvolumet begrense veksten, men planter du den i en større potte slik at røttene får mer plass, kan det blir ganske stort.

Pin itStuegran i stilig perlemor potte.
Pin itStuegran finnes også i store varianter.
Pin itPynt gjerne stuegranen med litt julepynt.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00