Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Stuegran – en av årets mest trendy juleplanter

Stuegran har blitt en av de mest populære grønne plantene til jul. Vintergrønne planter er midt i blinken for alle som ønsker å «ta med naturen inn i stua».

Dersom du vil følge trenden, skaff deg en stuegran til jul. Stuegran, eller araucaria, er et vakkert tropisk bartre. Det er populært med forskjellige vintergrønne vekster til jul, og stuegran er en av de mest populære akkurat nå. Vi er opptatt av å ha naturen tett på oss, og tar gjerne med oss elementer av natur inn i hjemmet vårt. Elementer av natur gir ro og velvære. Stuegran med sin «etasje-vekst» gir sterk assosiasjon til grantreets grener, og gir en elegant og stilren vekstform. Baret er mykt og tiltalene.

Slik steller du stuegran

  • Plassering: Om vinteren trives stuegran på en noe kjølig plassering med så mye tilgang på lys og sol som mulig. Gjennom sommeren bør den ikke plasseres i solstek. Et sørvendt vindu vinterstid og et nordvendt vindu sommerstid er det optimale.
  • Vanning: Stuegran bør vannes jevnlig. Jo , lavere temperatur, jo mindre vann trenger den.
  • Bruk grow-in:  For å slippe å måtte vanne så ofte er det veldig lurt å sette stuegran i en grow-in selvvanningspotte. Pottene er laget av et unikt materiale som regulerer vanntilførselen til plantene, slik at du ikke trenger å vanne så ofte.
  • Gjødsling: Kan gjødsles hver 14. dag med grønnplantegjødsel, men gjennom vinteren med en lavere dosering.
Pin itStuegran trives veldig godt i en grow-in selvvanningspotte.
Pin itStuegran er en trendy og kul juleplante.
Pin itPynt gjerne stuegranen med litt julepynt.

Stuegran i forskjellige størrelser

Stuegran kan bli 70 meter høyt i sine naturlige omgivelser Som potteplante vil det begrensede jordvolumet begrense veksten, men planter du den i en større potte slik at røttene får mer plass, kan det blir ganske stort. Og denne julen selger vi stuegran i flere forskjellige størrelser.

Pin itStuegran finnes også i store varianter.
Pin itDen mest solgte stuegranen er denne bordstørrelsen.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00