Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Middelhavsstemning med trendy terrassepalmer

Nå kan du skape din egen middelhavsstemning med palmer på terrassen. Terrassepalmer er supertrendy også i år. Fra vår leverandør på Sicilia har vi fått inn fantastiske palmer som garantert gir den rette stemningen til den beste prisen.

Pin itTerrassepalmer skaper en fin Middelhavsfølelse.

Trendy terrassepalmer

Ønsker du å skape en følelse av Middelhavet på terrassen din? Kanskje lage en frodig oase med grønne palmer. Hos Mester Grønn får du kjøpt terrassepalmer av svært god kvalitet til en veldig hyggelig pris. Disse palmene tåler minusgrader og de takler godt vær og vind. Altså er disse plantene et godt tips til deg som vil unngå bekymringer for temperaturskade og stell.

Pin itFriske grønne palmeblader.
Pin itAvslappet stemning på terrassen.
Pin itTerrassepalmene fra Sicilia blir vi aldri lei.

Stilig i fiberclay potter

Vi har et bredt og spennende utvalg av potter til uteplantene dine. Fiberclay er lette potter laget av leire og plastkompositt. De ligner betong, men er mye lettere. Vi har et bredt utvalg av disse pottene i forskjellige størrelser og former i fargene grå og krem. De har et hull i bunnen, så vannet dreneres ut når de settes ute. De forskjellige typene utepotter er flotte å kombinere, både forskjellige materialer og former blir spennende sammen.

Pin itPalmer er stilig i fiberclay potter.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00