Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Våre mest populære roser

Roser er de mest populære blomstene vi har i Mester Grønn. I løpet av året har vi over 100 ulike sorter roser i butikkene våre. Det er det ingen andre blomsterbutikker som har her i landet. Her er de mest populære rosene vi har.

Glow – bestselgeren

Glow er den mest populære rosesorten vi har. Det er en fantastisk tofarget rose, hvit inni med sterk rosa kant. Glow er en sterk rosesort med svært god holdbarhet.

Pin itGlow roser

Icebreaker – den stilrene

Icebreaker er en stilren hvit rosesort som er svært populær. Icebreaker har et stort rosehode og åpner seg som regel helt ut når den står i vasen.

Pin itIcebreaker roser

Furiosa – kjærlighetsrosen

Furiosa er en vakker fløyelsrød rose. Skal du gi vakre røde roser til din kjære er dette et godt valg. Furiosa er en klassisk kjærlighetsrose som holder seg godt.

Pin itFuriosa roser

La Belle – den romantiske

La Belle har vært en av våre bestselgere gjennom mange år. Med sin vakre rosafarge og gode holdbarhet er det ikke rart vi har lagt vår elsk på denne rosesorten. La Belle er veldig fin å kombinere med  Belle Rosa roser.

Pin itLa Belle roser

Belle Rosa – den holdbare

Belle Rosa har vært en av våre bestselgere i mange år. Den er svært holdbar og står lenge i vasen hjemme hos deg. Visste du at Belle Rosa som er dyrket høyt har sterkere farge enn de som er dyrket i lavlandet? Belle Rosa er veldig fin å kombinere med La Belle roser.

Pin itBelle Rosa roser

Nightingale – den populære nykommeren

Lilla Nightingale er en av de nyeste variantene vi har i Mester Grønn. Med sin vakre lillafarge har den på kort tid blitt en av de mest populære rosesortene vi har. Nightingale har en klassisk form og åpner seg pent når den står i vasen.

Pin itNightingale roser

Magic Avalanche – brudens favoritt

Magic Avalanche er en vakker ferskenfarget rose som blir mer og mer populær. Denne vakre rosen har blitt svært populær til bryllup, både i brudebuketten og som pynt på festbordet.

Pin itMagic Avalanche roser

Mariyo – høstens favoritt

Mariyo er en kraftig tofarget rose med varme oransje og røde fargetoner. Den har en kraftig stilk og sterkt rosehode. Denne rosevarianten er svært populær på høsten med sine varme farger.

Pin itMariyo roser

Deep Purple – den lilla favoritten

Deep Purple er en av de nyeste rosesortene våre, og har på kort tid blitt en av de mest populære. Deep Purple er en kraftig tofarget rose i lilla og rosa, og den har et stort vakkert rosehode.

Pin itDeep Purple roser

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00