Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Vårens og sommerens spennende tilbehør

Tilbehøret er en viktig del av uttrykket ute som inne. Tilbehøret hos Mester Grønn denne våren og sommeren er inspirert av stilretningene Middelhavets Eleganse, Nordisk Etnisk og Urban Green. Du finner et bredt utvalg av frodige blomster som matcher stilene.

Nyt sommeren ute

Nå er det endelig på tide å flytte ut. Mange har lengtet etter våren og sommeren, den tiden på året mange av oss lever mer eller mindre utendørs. Enten du har stor hage, terrasse eller en mindre balkong, vil de fleste skape det hyggelig rundt oss. Noen har en stil de følger konsekvent, andre mikser og matcher ulike elementer slik at stilen blir personlig og unik. Uansett hvilken stil du velger håper vi du finner spennende produkter hos Mester Grønn. Husk at livet er best ute.

Pin itVakker sommerbukett i Havbris keramikkvase.
Pin itHavbris keramikkpotte med stilig sukkulent. Vi selger også mygglys og fat i betong/fiberclay.
Pin itAloe vera i Havbris keramikkpotte.
Pin itHavbris skål passer perfekt til krydderurter.

Blå nyanser

Blått er en farge som bare øker i popularitet. Mester Grønn hentet inspirasjon fra sydligere strøk da vi definerte tilbehøret vårt. Grow-in selvvanningspotter og keramikkserien Sardinia i blå nyanser passer utrolig godt sammen med blomstene og plantene vi handler blant annet fra Italia. Oliventrær, lavendel, eucalyptus, krydderurter og palmer for å nevne noen av bestselgerne våre. Grow-in selvvanningspotter i blå tekstil er definitivt med på å understreke stilen. Kanskje ønsker du å skape en sydlandsk oase hjemme hos deg?

Pin itSardinia blomstervase er lekker til avskårne sommerblomster. I samme serien har vi fat, dekorballer og vaser.
Pin itDe lekre dekorballene i keramikk og kunstig lavendel skaper en flott stemning både ute og inne.
Pin itSardinia blomsterpotte med lavendel.
Pin itDekorativ og fyldig krans med kunstig lavendel.
Pin itNyhet! Steinvasket grow-in selvvanningspotte i lin.

Få en frodig balkong

Balkong i byen er for mange den eneste uteplassen. Har du begrenset plass kan du innrede med mindre elementer og fortsatt skape en frodig oase. Enten du går for den urbane grønne stilen eller en mer global fargerik stil, har vi spennende tilbehør du kan bruke ute. Betong, kurv, fiberclay og glass kan være kule elementer på balkongen. Hvorfor ikke fylle den med grønne planter og sukkulenter som tåler sol og lett tørke?

Pin itKule seagrass kurver og mygglys i betongbeholder passer fint sammen med sukkulenter.
Pin itRøff og kul seagrass kurv med aloe vera.
Pin itVakker sommerbukett i glassvase.
Pin itVakre dekorsteiner på betongfatet.
Pin itStilig rosa grow-in selvvanningspotte med hank.
Pin itEcheveria i Gjende glasspotte.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00