Logg inn
eller
Registrer deg
Ved å opprette en konto hos oss vil du enklere kunne gjennomføre fremtidige kjøp, gi en raskere utsjekk i kassen og få full ordrehistorikk over alle bestillinger.
0 0,-

Vårens og sommerens trender

Vårt valg av tilbehør til blomstene denne våren og sommeren er inspirert av stilene Sydlig Eleganse, Urban Green og Nordisk Global. Det er in å mikse og matche stiler for å skape ditt eget personlige uttrykk.

Middelhavsblått og sydlig eleganse

Vi er inspirert av sydlig elegant Middelhavsstemning. Blåfargene, duftene og blomstene skaper en sommerlig ramme rundt temaet. Vi har navngitt en lekker blå og hvit keramikkserie med nydelige potter, fat boller og vaser etter frodige Sardinia.

I vår og sommerhalvåret har vi et spennende utvalg av planter og blomster som gir Middelhavsfølelse. Myrt, oliventre og eukalyptus sammen med blålilla lavendel, hortensia og campanula gir en god og sommerlig følelse. Andre blomster som kan understreke følelsen av Middelhavet er femtunge/scaviola og carillion/million bells. Urtene vi har inne på vårparten bidrar også til sydlandsk stemning. Dersom du setter urtene i Grow-in pottene vi selger kan de holde hele sommeren. Fargene på Grow-in pottene er i de samme blålilla nyansene som de blomstrende middelhavsplantene.

Pin itBlå og hvite potter skaper en følelse av sydlig stemning.
Pin itEukalyptus er perfekt ute om sommeren.
Pin itLate sommerdager nytes ute på terrassen.

Urban Green

Den grønne trenden fortsetter. Vi har fortsatt stort fokus på naturen rundt oss og vi er kanskje mer enn noen gang opptatt av miljø og bæredyktighet. Dette er mye av grunnen til at den grønne bølgen fortsetter. Pantone har kåret grønn til Årets Farge 2017.

Mester Grønn satser på mange grønne innslag av planter også denne våren og sommeren. Prydgress, terrassepalmer og grønne planter generelt er veldig populært å sette ute. Det er ikke vanskelig å lage en frodig og trendy oase på terrassen. Ulike bladstørrelser og bladfarger gir spennende kontraster. Vi har mange flotte potter til plantene både i kurv og fiberclay-materiale, en blanding av plastkompositt og leire. Fiberclay pottene gir en urban følelse med sin moderne form og betongliknende finish.

En av nyhetene i vår er en grønn og beigestripete stor kurv med hank som passer perfekt å ha ute på terrassen.

Pin itGrønn glede på terrassen.
Pin itUrban stil på balkongen med fiberclay, kurv og grønne planter.
Pin itUrter og oliventrær gir en deilig stemning på terrassen.
Pin itSkap en grønn oase i byen med sukkulenter og planter.

Nordisk med Global touch

Vi er ofte på reise og henter inspirasjon fra hele verden. Dette fører til at mange ønsker globale innslag i hjemmene. Veggfarger, materialer og mønster bærer tydelig preg av vår fasinasjon for fjerne strøk. Vi omfavner også den rene og delikate nordiske stilen. Kombinasjonen av nordisk stil med globale elementer, skaper et personlig uttrykk som er spennende og hjemmekoselig.

Samtidig som vårt behov for å skape en personlig stil øker, kommer vi til å se flere overraskende kombinasjoner av planter, blomster og tilbehør fremover. Bukettene blir friere og mer naturlige i formen, og flere ønsker å sette sammen bukettene selv. Det mer ville uttrykket er trendy og formene på blader og blomster spiller en stor rolle i sammensetningene. Uttrykket blir mer organisk og særegent, og gjenspeiler det som skjer i naturen.

Pin itFargerik og rustikk stil på balkongen.
Pin itInspirert av bohemsk stil.
Pin itFat med etnisk touch, sammen med delikate rosa glasspotter.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 16.00