Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Vedlikeholdsfrie og langtidsholdbare grønne planter

Sliter du med å få de grønne plantene til å leve lenge? Da har vi plantene for deg; preserverte grønne planter. Det er en helt ny type grønne planter som er både vedlikeholdsfrie og langtidsholdbare.

Preserverte grønne planter er noe for deg som ønsker en grønn plante som trenger like lite stell som en kunstig plante, men som er og ser ut som en vanlig grønn plante. Med andre ord, det perfekte valg for alle som sliter med å få grønne planter til å leve lenge. Plantene passer like godt hjemme i stuen som på kontoret. For hvem kjenner vel ikke igjen utfordringen med å få alle til å ta ansvaret for å vanne og stelle plantene i fellesarealet på jobben.

Pin itDe preserverte plantene er perfekte i f.eks. åpent kontorlandskap.

Hva er preserverte grønne planter?

Preserverte grønne planter er en helt ny kategori grønne planter som verken trenger vanning eller gjødsling. Det er grønne planter som har gjennomgått en 100 % naturlig konserveringsprosess. Det er med andre ord vanlige grønne planter som trenger like lite stell som kunstige planter.

Preserveringsprosessen innebærer at planten absorberer en plantebasert biologisk nedbrytbar konserveringsvæske. Det gjør at plantens aldring og vekstprosesser stopper opp, og planten opprettholder sin friskhet og sitt naturlige utseende.

Pin itPynt kantinen med stilig palme i Cosapot.
Pin itNaturtro og stilig palme.

Hvorfor velge preserverte grønne planter

  • De er 100 % naturlige og ser akkurat ut som grønne planter
  • De er vedlikeholdsfrie og trenger ikke vannes eller gjødsles
  • De har lang holdbarhet, minimum 10 år forutsatt riktig plassering.
  • Du slipper ev. kostnaden med planteservice
Pin itDe preserverte plantene trenger ikke noe vann eller annet stell.
Pin itDe preserverte plantene er 100 % naturlige.

Hvordan ta best vare på plantene?

Preserverte planter bør ikke plasseres i direkte sollys, og de tåler ikke vann, kulde eller frost. De må derfor ikke plasseres utendørs. Disse plantene er veldig lettstelte, og krever kun litt støvtørking med jevne mellomrom.

Bestill plantene på nett

Vi tilbyr flotte preserverte planter i forskjellige størrelser og sorter. Planten leveres i en plastpotte som er fylt med gips og kan derfor lett plasseres i den potten du måtte ønske. Vi anbefaler å fylle potten med lecakuler for å få en flott finish.

Du kan enkelt bestille plantene på nett og få de levert på døren. Ønsker du litt hjelp kan du ringe vårt kundesenter på telefon 800 80 111, så hjelper vi deg.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00