eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Idéer til en tradisjonell rød jul

Rødt er julefargen fremfor noen. Vi har et bugnende utvalg av vakre røde juleblomster for deg som vil skape en koselig og tradisjonell julestemning.

De alle fleste av oss ønsker å pynte huset på en tradisjonell måte, og for mange kommer julestemningen når vi pynter med de røde juleblomstene. Vi vil skape den nostalgiske julen, lik julen ifjor og før der igjen. Vi tar frem kongler, bar, kvister, kurver og naturlige elementer vi forbinder med jul. Til denne høytiden er vi tradisjonsbundne og vil omgi oss med akkurat de tingene som gir oss julestemning. Duftene, lysene, ritualene og ikke minst blomstene har sin faste plass.

Pin itKoselig julestemning med rød julebukett og røde julekuler.
Pin itRøde amaryllis er manges favoritt juleblomst.
Pin itRustikk julestemning med røde tinnsoldater, rød krans og hvite svibler i Rustikk potte.

De fleste av oss har sterke tradisjoner i julen og vi blander gjerne ny julepynt med det vi har fra før. Mikse, matche og skape sin egen personlige touch er supertrendy. Har man ikke så mye gammel julepynt, kjøper man gjerne produkter med slitt finish og røff overflate som ser ut som de er gamle. Produkter med naturlig finish passer også fint inn i den tradisjonelle stilen.

Pin itMini julestjerner er koselige på bordet. De er finest når de står flere sammen.
Pin itBruk det du har som potter. Her har vi satt ministjernene i gamle stetteglass.
Pin itJulens dronning kalles de vakre avskårne amaryllisene.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00