eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Få det koselig til advent

Nå er vi snart i gang med den magiske julehøytiden, og det er tid for å pynte til advent. I år har vi utrolig mye spennende tilbehør og lekre blomster som passer til høytiden.

Start nedtellingen til jul

Hva er vel hyggeligere når det er mørkt ute, enn å tenne adventslys og starte med de tradisjonelle juleforberedelsene. I år har vi utrolig mange spennende interiørprodukter som skaper det lille ekstra sammen med blomstene. Mange ønsker å følge nostalgiske tradisjoner og pynter med lilla til advent. Dersom du ønsker det – har vi et variert utvalg av planter og avskårne blomster i disse fargene.

Pin itAsalea kommer i vakre fargenyanser som er nydelig til advent.
Pin itVi selger flotte håndbundne ferdigbuketter til advent.
Pin itDet er koselig å tenne masse lys nå i den mørke årstiden.

Pynt med hvitt til advent

De siste årene er det mange som har gått over til å pynter med hvitt til advent. Dette er delikat og gir et mer rent uttrykk. Gull, sølv og grønt passer fint sammen med det hvite og gir en følelse av glitrende vinter. Både juletrær i keramikk, tinnsoldater og ballerinaer er populære produkter som passer fint til adventstiden.

Pin itRent og delikat med grønn og hvit pynt.
Pin itlekkert å pynte fat med voksede svibler og glitrende julepynt.
Pin itPynt et eventyrlig adventsfat inspirert av julens magi.
Pin itFrostede vintergrønne busker sammen med julepynt gir et spennende vinterpreg.

Nyt adventstiden sammen

Adventstiden var i gamle dager også forbundet med faste. Dette for å sikre åndelig forberedelse til feiringen av Jesu fødsel. Nå for tiden er det ingen måtehold i adventstiden. Vi bruker denne perioden til julebord, julebakst og juleshopping. Mange ønsker også fokus på samhold og hygge og bruker tiden med familie og venner til å roe ned. Å ha juleverksted er en hyggelig ting man kan gjøre sammen før jul. Dørkranser, adventsdekorasjoner og mosekuler er eksempler på pynt du kan lage selv.

Pin itVoksede svibler er perfekte å pynte med på adventsfatet.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00