eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Slik kan du få det koselig til advent

Nå er vi snart i gang med den magiske julehøytiden, og det er tid for å pynte til advent. I år har vi utrolig mye spennende tilbehør og lekre blomster som passer til høytiden.

Start nedtellingen til jul

Hva er vel hyggeligere når det er mørkt ute, enn å tenne adventslys og starte med de tradisjonelle juleforberedelsene. I år har vi utrolig mange spennende interiørprodukter som skaper det lille ekstra sammen med blomstene. Mange ønsker å følge nostalgiske tradisjoner og pynter med lilla eller røde farger til advent. Dersom du ønsker det – har vi et variert utvalg av planter og avskårne blomster i disse fargene.

Pin itDekorer et lekkert fat til advent med lys, blomster og forskjellige interiørprodukter.
Pin itVi selger flotte håndbundne ferdigbuketter til advent.
Pin itLag din egen dekorasjon med blomster og lys.
Pin itDersom du ikke ønsker 4 lys til advent kan du pynte blomstene med lyslenke.
Pin itLys og tinnsoldater passer til adventskransen.

Pynt med hvitt til advent

De siste årene er det mange som har gått over til å pynter med hvitt til advent. Dette er delikat og gir et mer rent uttrykk. Gull, sølv og grønt passer fint sammen med det hvite og gir en følelse av glitrende vinter. Både hjort, duftlys, tinnsoldater og ballerina er populære produkter som passer fint til adventstiden. Dersom du velger hvite nyanser til advent trenger du ikke å gjøre de store endringene når det nærmer seg jul. Sort kan også være lekkert til advent. Du får du en mer glamorøs og moderne stil.

Pin itRent og delikat med hvit pynt til advent.
Pin itRustikk potte med nøytral adventspynt.
Pin itSort kan være lekkert både til advent og jul. Tinnsoldaten og ballerinaen er utrolig populære.

Nyt adventstiden sammen

Adventstiden var i gamle dager også forbundet med faste. Dette for å sikre åndelig forberedelse til feiringen av Jesu fødsel. Nå for tiden er det ingen måtehold i adventstiden. Vi bruker denne perioden til julebord, julebakst og juleshopping. Mange ønsker også fokus på samhold og hygge og bruker tiden med familie og venner til å roe ned. Å ha juleverksted er en hyggelig ting man kan gjøre sammen før jul. Dørkranser, adventsdekorasjoner og mosekuler er eksempler på pynt du kan lage selv. Ta gjerne en titt i vårt nye julemagasin, og ta turen innom butikken for mer inspirasjon.

Pin itFlere og flere ønsker en hvit advent. Vakker amaryllis med hjort og juletrær i gullfinish.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00