Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Julehilsen fra Mester Grønn

Snart ringes julen inn og en hektisk julestri går mot slutten. Vi i Mester Grønn er takknemlige for å ha deg som kunde. Vi gjør alt vi kan for at du skal kunne få kjøpe friske blomster gjennom hele året, til en hyggelig pris.

Skaper glede i alle hjem

Vår visjon er å skape glede i alle hjem. En visjon vi prøver å leve opp til hver eneste dag. Vi vil skape glede i ditt hjem, i våre hjem, og ikke minst i hjemmene til de som produserer blomster og varer for oss.

Julegave til barnehjemmet i Kenya

Istedenfor julegaver til ansatte og samarbeidspartnere gir vi hver jul en donasjon til barnehjemmet Kipchamgaa Children´s Home i Kenya. Pengene er med på å dekke mat, klær og skolegang, og sørger for at foreldreløse barn får en trygg og god oppvekst.

På denne måten er vi med på å skape glede i alle hjem. Når man tenker på hvilken betydning blomsterproduksjon har for noen av verdens fattigste land, kan kjøp av blomster virkelig skape glede. Så takk for at du kjøper blomster hos Mester Grønn.

Vi ønsker deg og alle dine en riktig god og blomstrende jul!

Pin itHvert år gir alle de ansatte i Mester Grønn julegaven sin som et økonomisk bidrag til barnehjemmet Kipchamgaa Children´s Home i Kenya.
Pin itMester Grønns bidrag sikrer mange barn en trygg og god oppvekst.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00