eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Kari Traa har designet årets Rosa sløyfe-pin

Designer og tidligere freestylekjører Kari Traa er den offisielle pin-designeren for Rosa sløyfe-aksjonen 2018. Designpinen er et flott symbol du kan bære for å vise din støtte til alle som er rammet av brystkreft. Du får kjøpt den i alle Mester Grønns butikker i hele oktober.

– Jeg har, som de aller fleste, et forhold til kreftsaken fordi familie og venner er rammet av sykdommen. Derfor er det viktig for meg å gjøre det jeg kan for å støtte opp om brystkreftsaken, sier Traa.

Pin itKari Traa har designet årets Rosa sløyfe-pin. Foto: Kreftforeningen

Med hjerte som symbolikk

For femte året på rad lanserer Rosa sløyfe-aksjonen i Norge en egen designpin. Kari Traa overtar stafettpinnen fra fjorårets designer – kunstner og musiker Magne Furuholmen.

– Tanken bak pinen var at den skulle se litt gammeldags ut, som en gammel brosje som bestemoren din kanskje bar da hun pyntet seg. Men det viktigste for meg var å implementere et hjerte i sløyfen.

– Symbolikken mellom brystkreft og hjertet synes jeg er sterkt. Bak brystet, bak sykdommen ligger hjertet. Og hjertet er kvinnens kjerne. Det banker for overlevelse. Å bære en Rosa sløyfe i oktober viser at man bryr seg, men å bære en hjerteformet sløyfe viser at man bryr seg med kjærlighet og varme, sier hun.

Pin itÅrets Rosa sløyfe-pin

Da Traa skulle lage pinen dro hun til den lokale blikkenslageren på Voss.

– Jeg fikk med meg en aluminiumsplate som jeg klipte i strimler og formet som et hjerte. Så lakket jeg sløyfen med neglelakk i den fineste rosafargen jeg vet om.

– Det er utrolig givende å få være med å samle inn penger til forskning som kanskje gjør at vi finner den magiske kuren som overvinner kreften. Man vet aldri, sier Traa.

Pin itKari klipte og formet sløyfen som et hjerte. Foto: Kreftforeningen
Pin itDesignpinen ble deretter farget med neglelakk. Foto: Kreftforeningen
Pin itFoto: Kreftforeningen

Støtt årets Rosa sløyfe-aksjon

Designpinen vil bli solgt i alle Mester Grønn butikkene og i nettbutikken gjennom hele oktober.

Du kan også gi ditt bidrag til saken gjennom å kjøpe et av Mester Grønn sine Rosa sløyfe-produkter.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider i sommer:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00