eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Magne Furuholmen har designet årets Rosa sløyfe-pin

Kunstner, komponist og musiker Magne Furuholmen er den offisielle pin-designeren for Rosa sløyfe-aksjonen 2017. Designpinen er et flott symbol du kan bære for å vise din støtte til alle som er rammet av brystkreft. Du får kjøpt den i alle Mester Grønns butikker i hele oktober.

Brystkreft er en viktig sak som man har et forhold til uavhengig av om man er direkte berørt eller ikke. Uansett kjønn og alder, bør man bære en Rosa sløyfe for å vise sin støtte til alle som er rammet, sier Furuholmen.

For fjerde året på rad lanserer Rosa sløyfe-aksjonen i Norge en egen designpin. Magne Furuholmen overtar stafettpinnen fra fjorårets designer – blogger og designer Camilla Pihl.

Pin itDesigner Magne Furuholmen
Pin itÅrets Rosa sløyfe-pin

– I arbeidet med sløyfen ville jeg prøve å fjerne meg fra det typisk veldig pynta og feminine, og få frem noe som unge gutter eller gamle menn også synes er litt stas å gå med. Sånne som meg.

– Da falt det seg veldig naturlig å bruke tresnitt-teknikken, fordi den har en sånn naturlig røffhet i seg, sier Furuholmen.

Når man rammes av brystkreft blir livet snudd på hodet. Årets Rosa sløyfe-designpin gjenspeiler dette.

– Jeg jobber mye med bokstaver og tekst, så jeg startet med det da jeg skulle lage pinen. Så slo det meg at jeg har jo skrevet signaturen min kanskje en million ganger, og f-en på slutten av signaturen er på en måte en sløyfe – bare opp ned.

– Vis at du bryr deg og gå med Rosa sløyfe i oktober, oppfordrer Furuholmen.

Se Rosa sløyfe-pinen bli til:

Støtt årets Rosa sløyfe-aksjon

Designpinen vil bli solgt i alle Mester Grønn butikkene og i nettbutikken gjennom hele oktober.

Du kan også gi ditt bidrag til saken gjennom å kjøpe et av Mester Grønn sine Rosa sløyfe-produkter.

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00