Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Medlemsuker med mange gode tilbud

I uke 21 og 22 har vi medlemsuker med mange gode tilbud til medlemmer i kundeklubben vår. Denne uken kan vi blant annet by på fantastiske medlemstilbud på palmer, orkide, roser og keramikkpotter.

Medlemstilbud: 50 % på Dracaena Indivisa

Få palmesus på terrassen med fantastiske Dracaena Indivisa. Denne uken får du den til kun 400,- (før fra 800,-). Dracaena Indivisa ble forårets store suksess, og den er perfekt på en litt stor terrasse. Tilbudet gjelder 21.-26. mai, så langt lageret rekker.

Les også: Slik steller du terrassepalmer

Pin itDracaena Indivisa

Medlemtilbud: Orkidé på bøyle

Denne uken får du Phalaenopsis Mirror orkidé til kun 200,- (før fra 300,-). Tilbudet gjelder 21.-26. mai, så langt lageret rekker.

Les også: Slik lykkes du med orkidé

Medlemstilbud: Roser

Unn deg en vakker bukett med roser. Fra torsdag – søndag denne uken er det tilbud på 2 pakker roser til kun 200,- (før fra 300,-). Tilbudet gjelder 15 pk. roser 50 cm i mange forskjellige farger.

Les også: Slik snitter du roser

Medlemstilbud: 25 % på utepotter i keramikk

Unn deg noen nye lekre utepotter for sommeren. I uke 21 og 22 er det 25 % på utepotter i keramikk. Tilbudet gjelder fra 21. mai – 2. juni. Utvalget vil kunne variere noe fra butikk til butikk.

Les også: Se årets utepotter til terrassen

Medlemstilbud: 3 for 2 på småvaser

Medlemmer får også 3 for 2 på alle våre Dalebekken småvaser. De finnes i mange varianter. Tilbudet gjelder i hele 2019 ved kjøp i butikk, så langt lageret rekker.

Pin itPynt et vakkert bord med blomster i Dalebekken vaser.

Bli medlem i kundeklubben

Mester Grønn Medlem er en kundeklubb for deg som er glad i blomster og som liker å få ekstra gode tilbud. Meld deg inn og få en velkomstgave – valgfri fast lavpris bukett til en verdi av 50,-. Du kan blant annet velge mellom roser og nelliker.

Er du ikke medlem kan du melde deg inn her på mestergrønn.no eller i butikk.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00