Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Mester Grønn vårens IA bedrift i Buskerud

I dag mottok Mester Grønn prisen for beste IA bedrift i Buskerud. Det er vi veldig stolte av. En bevisst satsing på nærvær kombinert med flere års systematisk og målrettet arbeid gir nå resultater.

Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson delte ut prisen og uttrykte stor glede over arbeidet med inkluderende arbeidsliv (IA) som gjøres i blomsterkjeden.

– Ingenting gleder meg mer enn bedrifter som tar et stort samfunnsansvar, møter det med engasjement og entusiasme og lykkes med å inkludere folk inn i arbeidslivet, sa statsråden under prisutdelingen.

Se intervju med Arbeids- og Sosialminister Robert Eriksson om tildelingen av IA prisen.

Satser på nærvær

Vi er veldig stolt av å ta imot prisen som årets IA bedrift i Buskerud, sier en fornøyd Erling Ølstad, gründer og daglig leder i blomsterkjeden Mester Grønn. Flere års systematisk og målrettet arbeid gir nå resultater, og det er ekstra gledelig når dette blir lagt merke til av myndighetene. – Vi har drevet opplæring og kunnskapsdeling til ledere. Gjennom trygghet, kunnskap og gode verktøy som er tilpasset vår hverdag har vi motivert våre ledere til å være «tett på».  Ressurser har vært brukt på tiltak vi tror bidrar til høyest mulig nærvær.

Se video NRK Buskerud: Se hvordan døvstumme Bjørn Rune Emanuelsen lykkes i Mester Grønn

Med over 20 nasjonaliteter ansatt bare på hovedkontoret, og 1313 medarbeidere totalt, er kommunikasjon og tydelighet en forutsetning for å lykkes i en bedrift som i all hovedsak selger ferske og friske blomster. Tydelighet og trygghet, er viktig også i nærværsarbeidet. «Tett på-ledelse og den gode daglige samtalen, tror vi er et nøkkelord for alle parter til å oppnå resultater, når det gjelder et inkluderende arbeidsliv.

Begrunnelse for prisen

Det er Rådet for Inkluderende Arbeidsliv i Buskerud, som består av representanter for partene i arbeidslivet som har gitt Mester Grønn årets IA pris i Buskerud.

Mester Grønn fikk prisen fordi:

  • Mester Grønn har over lang tid satt arbeidet med inkluderende arbeidsliv på dagsorden
  • Mester Grønn har arbeidet systematisk over tid for å bli en helsefremmende arbeidsplass
  • Mester Grønn er positive til å ta imot kandidater på praksisplass/hospitering
  • Flere prosjekter som muskel og skjelett, prosjekt nærvær, sykle til jobben mv har medført en nedgang i sykefraværstallene
  • Det er gjennomført en rekke opplæring og lederutviklingsprosjekter for å skape tett på ledelse

– Vi er stolte over å få prisen, og vil fortsette arbeidet med et høyest mulig nærvær på jobb og en mest mulig helsefremmende arbeidsplass. For oss handler inkluderende arbeidsliv om vår visjon; Å skape glede i alle hjem, avslutter Ølstad.

Foto: Randi Årsetøy

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00