Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Mester Grønn nominert til årets butikkjede

Mester Grønn er nominert til den prestisjetunge prisen «Årets butikkjede 2018» som deles ut under Kjøpesenterkonferansen på Quality Airport Hotel Gardermoen den 18. oktober. Prisen deles ut hvert år av Nordic Council of Shopping Centers, og i år er Mester Grønn finalist sammen med Boys of Europe og Specsavers.

Hvert år kårer bransjeforeningen for kjøpesentrene «Årets butikkjede». Prisen gis til den kjeden som har de mest attraktive butikkene og har gitt kundene de beste handleopplevelsene i året som har gått. Årets nominerte er Mester Grønn, Boys of Europe og Specsavers

Vurdert nøye

Årets nominerte er valgt ut blant en lang rekke butikkjeder i Norge, og det er kjøpesenterbransjen selv som stemmer frem de aller beste. Til grunn for utvelgelsen ligger blant annet kjedenes omsetningsutvikling, service, butikkutforming, markedsføring, konsept og evne til fornyelse. I tillegg må kjeden oppleves om en god og aktiv samarbeidspartner for kjøpesentrene.

Juryen legger vekt på kjedens solide drift gjennom mange år, evne til å optimalisere butikkene, miljøfokus og kjøpsutløsende markedsføring gjennom flere kanaler med fokus på å trekke kunder til butikk.

– Det er ikke første gang vi er nominert. Jeg tror det er femte gang, og i 2004 vant vi. Det viser at vi har et konsept som både kjøpesenterledelsen og forbrukerne liker, sier administrerende direktør Erling Ølstad.

Vinneren offentliggjøres på Kjøpesenterkonferansen 18. oktober.

Pin itMester Grønns visjon er å 'Skape glede i alle hjem' med friske blomster av høy kvalitet til en lav pris.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00