Kranser

Blomster skaper en vakker ramme rundt begravelsen, og er en fin siste hilsen til avdøde. En krans henges oftest på stativ ved siden av kisten. Den har gjerne sløyfebånd med en hilsen skrevet på. En krans gis fra familie, venner og kjente. Våre blomsterarbeid leveres på seremonistedet i god tid før seremonien starter.

13 Resultater
13 Resultater

Kategori

Pris

Farge

Anledninger

2000,-
Added to cart
1500,-
Added to cart
3500,-
Added to cart
1800,-
Added to cart
3500,-
Added to cart
1200,-
Added to cart
1800,-
Added to cart
2400,-
Added to cart
3000,-
Added to cart
3500,-
Added to cart
2300,-
Added to cart
1800,-
Added to cart

Hvilke blomster skal man velge til begravelse

Det kan være vanskelig å vite hva slags blomster man skal velge til en begravelse. Kistedekorasjon er fra den nærmeste familien. Gode venner, familie eller andre nære forbindelser velger oftest kranser eller båredekorasjoner, mens bårebuketter sendes når man ønsker en enklere hilsen.

Bårebuketter

Bårebuketter gis fra familie, venner, og kjente. En bårebukett bindes i hånden, med en flat bakside, og den blir ofte lagt langs kirkegulvet.

Båredekorasjoner

En båredekorasjon gis fra familie, venner, og kjente. Den har gjerne sløyfebånd med en hilsen skrevet på. En båredekorasjon er høyere enn en bårebukett, og er fin å pynte med i seremonilokalet.

Kranser

En krans henges oftest på stativ ved siden av kisten. Den har gjerne sløyfebånd med en hilsen skrevet på. En krans gis fra familie, venner og kjente.

Hjerter

Et dekorert hjerte eller pute gis ofte fra nær familie eller venner. Det er fint å gi fra barn eller barnebarn. Det står da gjerne foran kisten på et stativ.

Kistedekorasjoner

Kistedekorasjon ligger på kisten, og er fra den aller nærmeste familien/pårørende.

100 % nedbrytbare begravelsesblomster

Vi har også 100 % nedbrytbare begravelsesprodukter, det er et mer miljøvennlig alternativ. Underlaget er laget av naturmateriale og det er brukt naturtråd slik at hele produktet kan komposteres etter begravelsen.