Høstmiks

Medlemstilbud på høstmiks

15. September, 2023

Denne uken har vi medlemstilbud på stor og flott høstmiks fra 150,- (ikke medlem fra 200,-). Vår høstmiks med nydelig lyng og livlig muehlenbeckia er akkurat det du trenger for å få høsten til å skinne hjemme hos deg.

Medlemstilbud uke 38

Vi har plantet høstens flotteste planter sammen i en nydelig høstmiks til kun 150,- (ikke medlem 200,-) Nord-Norge 190,- (ikke medlem 250-). Høstmiksen består av hvit og rosa lyng kombinert med muehlenbeckia. Den holder seg flott langt utover høsten og er fin å sette ved inngangspartiet.

Medlemstilbudet gjelder tirsdag 19/9 - 24/9, så langt lageret rekker.

Bestill medlemstilbudet i nettbutikken

Du må være medlem i kundeklubben for å benytte medlemstilbudet. Husk å logge inn i nettbutikken for å få medlemspris på varen. Pass på å bruke samme e-post og mobilnummer som i kundeklubben når du logger deg inn. Medlemsprisen blir først synlig i handlekurven.

Meld deg inn i kundeklubben

Er du ikke medlem kan du melde deg inn her på mestergrønn.no eller i butikk.

Trenger du hjelp kan du kontakte vårt kundesenter her.

Høstmiks

Høstmiksen holder seg flott langt utover høsten og er fin å sette ved inngangspartiet.

Bestill høstblomster på nett

Medlemstilbud: 30% på Tyrlilys

Nå får medlemmer 30% på flotte kvalitetslys fra Tyrilys. Velg kubbelys blant 5 delikate farger i to forskjellige størrelser. De bringer den perfekte høststemningen inn i huset. Tilbudet varer til og med 1/10.


Om Tyrilys:

  • Tyrilys er en kjent, norsk merkevare som ble grunnlagt for over 100 år siden.
  • Lysene er norskproduserte ved Norges største lysfabrikk på Krøderen i Buskerud.
  • De er produsert av parafinvoks, som er den reneste voksen det er mulig å lage, og som sikrer at lyset brenner lengst mulig og soter minst mulig.
  • Ingenting blir kastet under produksjonen hos Tyrilys. Det som ikke går igjennom kvalitetskontrollen, blir gjenbrukt i lysproduksjon om mulig, og dersom det ikke kan gjenbrukes i lys, benyttes det i andre produkter som fakler, tennbriketter med mer.
Tyrilys kubbelys

Tyrilysene kommer i flere forskjellige farger og størrelser.

Tyrilys kubbelys

Medlemstilbud: 3 for 2 på blomsterløk

Fast medlemstilbud på minivaser

For medlemmer av kundeklubben er det også 3for2 på minivasene i seriene Misty Bubble og Dalebekken i hele 2022. Produktene finnes i mange ulike varianter.

Misty vaser

Vi tror du også vil like dette