eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Vi har Norges beste kundesenter

I Mester Grønn er vi opptatt av at du som kunde skal være fornøyd både med blomstene du kjøper og med servicen du får når du handler. Derfor er vi ekstra stolte over å vinne Kundeserviceprisen for 2017.

Mester Grønn ble kåret til Norges beste kundesenter under årets Call Center dager. Undersøkelsen er Norges største blindtest av kundesentre. Hele 132 selskaper ble målt i år, og blant disse var store selskaper som Vinmonopolet, IKEA, 1881, NSB, banker og reiseselskaper. Mester Grønn vant både åpen klasse og ble beste kundesenter i landet.

I begrunnelsen for at Mester Grønn vant står det:

«Mester Grønn er en nykommer i år, men har bygget opp en svært god kundeservice de siste årene gjennom intens trening. De har lykkes stort med sin satsing. Imponerende og sterkt.»

Tøff konkurranse

Undersøkelsen gjennomføres ved hjelp av en såkalt «secret shopper», der de deltakende kundesentrene blir undersøkt og målt uten at de selv har kjennskap til det. Hvert kundesenter blir ringt opp av 25 forskjellige observatører som gjennomfører samme rollespill. Disse blir bedømt på en rekke kriterier; som velkomst, ventetid, kundebehandlerens løsning og totalinntrykk. Hvert spørsmål får en poengscore basert på svaralternativene, og det hele oppsummeres i en prosentbasert totalscore.

Bestill blomster

Prøv Norges best kundesenter du også. Vi hjelper deg med å sende blomster hjem på døren eller andre steder du måtte ønske å få de levert. Hos oss får du god veiledning i valg av produkter, slik at du er trygg på at du har gjort et godt kjøp.

Ta kontakt med en av våre dyktige kundekonsulenter ved å:

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00