eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

Velg Fairtrade julestjerner denne julen

Også i år har du mulighet til å pynte til jul med flotte Fairtrade julestjerner. Mester Grønn er alene på det norske markedet om å selge disse Fairtrade-merkede julestjernene.

Vår visjon er å skape glede i alle hjem. Det er en visjon vi prøver å leve opp til hver dag. Vi vil skape glede i ditt hjem, i våre hjem, og ikke minst i hjemmene til de som produserer blomster og varer for oss.  Når man tenker på hvilken betydning blomsterproduksjon har for noen av verdens fattigste land, kan kjøp av blomster virkelig skape glede.

Pin itKoselig med julestjerne i neverkurv.

Eneste på det norske markedet

Mester Grønn er den første og eneste blomsterleverandøren i Norge som selger Fairtrade-merkede julestjerner. Stiklingene til disse julestjernene er produsert på Fairtrade-sertifiserte farmer i Afrika. Stiklingene sendes så til Norge der de dyrkes fram på Fairtrade-sertifiserte gartnerier i Norge. Når du kjøper Fairtrade-merkede julestjerner, settes en del av kjøpesummen (kalt premium) av til et fond som brukes til utvikling av lokalsamfunnet i Uganda.

De Fairtrade-merkede julestjernene vi har i butikkene denne julen er medium store og store julestjerner.

Pin itJulestjerne er Norges mest populære juleblomst.

Hvorfor velge Fairtrade?

Å kjøpe Fairtrade-merkede blomster er en enkel ting du og jeg kan gjøre som er med på å bekjempe verdens fattigdom. Velger du Fairtrade er du med på å sikre:

  • Bedre arbeidsforhold for arbeiderne på farmene
  • Utviklingstiltak av lokalsamfunnet gjennom Fairtrade premium.
  • Omfattende krav for å beskytte miljøet

Se etter Fairtrade-merket neste gang du skal kjøpe blomster hos Mester Grønn.

– Hvert eneste kjøp bidrar!

Hei og velkommen til oss

800 80 111
Åpningstider:
Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00