Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Hvis du vil og kan, får du muligheten

Vi har et motto: "hvis du vil og kan”. Karrieremulighetene er gode for deg som er dyktig og motivert. Hos oss blir flinke folk sett.

Butikkselger

Som butikkselger i en Mester Grønn-butikk er dine arbeidsoppgaver varierte; personlig salg og kundeservice, vareplassering og dekorering, enkelt binderi og stell av blomster – og mye mer.

Du er kundens medhjelper til en god handel. En viktig oppgave er varepåfylling, slik at vi alltid byr på friske blomster og planter i sesongens utvalg og farger.

Blomsterdekoratør

Som blomsterdekoratør i Mester Grønn binder du vakre buketter og dekorasjoner på en effektiv og kostnadsbesparende måte. Når det ikke er bestillinger deltar du i det daglige butikkarbeidet med kundeservice, vareplassering, rydding og stell av planter.

Mester Grønn tar også inn lærlinger til blomsterdekoratør-faget. Vi garanterer ikke fast jobb til alle lærlinger, men vi har mange eksempler på dyktige lærlinger som har blitt hos oss etter endt læretid.

Ønsker du lærlingeplass i Mester Grønn kan du ta kontakt med din nærmeste Mester Grønn-butikk.

Butikk-/nestleder

Butikkene styres av et lederteam; butikkleder og nestleder, som sammen med selgerne sørger for salg og daglig drift i henhold til Mester Grønns konsept. Lederteamet har det daglige ansvaret for butikkens økonomiske resultat, drift og utvikling, samt rekruttering, opplæring og motivasjon av de ansatte.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00