Dersom du opplever problemer med å logge inn, vær vennlig og benytt "glemt passord" funksjonen

eller
Ikke registrert?

Hvem ønsker du å handle for idag?

0 0,-

Pusser opp rom på 123 på TV

Har du sett det nye oppussingprogrammet "rom 123" på TV2 Livsstil? Der får samboerpar hjelp av flinke interiørdesignere til å finne en felles stil som begge to kan trives med. Og Mester Grønn er med som sponsor av planter, blomsterpotter og interiør.

«rom123» tar tak i de mange uenighetene som kan oppstå når samboere skal innrede hjemmet sitt. Konfliktene er mange og frustrasjonen stor. Bak diskusjonen ligger det mer enn bare ulike syn på hva som ser bra ut. Det handler om maktbalansen i forholdet, om å gi og ta, og om å skape et godt hjem sammen.

Felles for de alle er at de er uenige om hvordan de vil ha det – de trenger eksperthjelp! Det får de av designerne Ingrid Aspen og Boris Miller, som sammen gjør det de kan for å finne den beste løsningen. Programmet er et samarbeidsprosjekt mellom TV 2 og interiørmagasinet rom123 (Egmont Publishing).

Interiørdesignerne Ingrid Aspen og Boris Miller hjelper samboerparene med enkle triks for å skape ett bedre hjem.

I hver episode møter vi et nytt par som har et problem-rom i hjemmet sitt. Interiørdesignerne Ingrid Aspen og Boris Miller hjelper dem med enkle triks for å skape ett bedre hjem. Programmet går på TV2 Livsstil kl 17.00, 21.00 og 22.30 hver mandag- torsdag frem til jul. Etter hver episode kan du gå inn på rom123.no og få oversikt over alle produkter og fargekoder som ble brukt i hver episode.

Hei og velkommen til oss

800 80 111

Mandag - fredag 08.00 - 20.00
Lørdager 08.00 - 17.00